Mást mondd a szívem és mást az eszem. Volt már valaki hasonló helyzetben?
Kisfiam 1 éves, úgy szeretnék megint terhes lenni, és szeretném, ha lenne kistesója.
DE...a cég, ahol férjem dolgozott csődbe ment miután megszültem,lenullázódtunk, most kezdünk gatyába rázódni ezért vagyunk vele úgy, hogy talán még várni kéne.Viszont kisfiunk 1,5 év alatt jött össze...olyan rossz belegondolni,hogy esetleg várunk, míg rendeződnek a dolgok, aztán kezdünk el próbálkozni, és esetleg megint kell várni egy csomót:(
Nincsenek illúzióim, a csőd előtt sem éltünk nagy lábon, nem is erre várok, csak hogy kicsit kiszámíthatóbb legyen férjem munkája....
Igazából csak arra vagyok kíváncsi volt/van-e valaki hasonló helyzetben, vagy csak nekem nehéz ez?
Na, azért azzal nem értek egyet, hogy ahol egynek jut, ott kettőnek is...
Viszont ha minden ruhát elteszel, illetve babakocsit, pelenkázót stb, akkor tényleg csak pelus kell és tápszer esetleg (bár az sem olcsó)
Ha el kell azon gondolkodnom, hogy bírjuk-e majd anyagilag, akkor én nem vállalnám be.
(Mi 3 évig küzdöttünk a gyerekért, de még így sem vállalnám be a másodikat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!