Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Olvassátok el!

Mit tegyek? Olvassátok el!

Figyelt kérdés

Párommal már közel 4 éve vagyunk együtt és van egy 6 hónapos kisfiunk. Az utóbbi 1-1,5 hónapban egyre több vitánk van párommal. Sokszor csúnyán beszél velem, pedig nem adok rá okot.Főzök, mosok, takarítok és a kisfiunk "gondozásával" is én foglalkozok.Talán néha megfürdeti esetleg a kicsit, meg néha játszik vele. Eljárt inni, volt olyan, hogy hajnali negyed 3-kor jött haza.Amúgy a szüleimnél lakunk. Azt mondta, hogy nem érzi jól magát a munkahelyén, hogy ezért ilyen. Felmondott itt, és szerencsére a közelben (20km-rel messzebb) talált egy munkát, ott is dolgozik. Viszont érdekes módon a szüleitől jár oda dolgozni.Pedig csak 5 km-rel van közelebb. (A szüleim és a szülei között 35 km van) Most beteg a kisfiunk és még csak nincs is itt. Igaz anyagilag is gondok vannak nagyon. Éjszaka is 40,5 fokos láza volt és ilyenkor az apjának miért a szüleinél van a helye, nem itt a családjánál? A kicsinek apja is van, vagyis lenne.Nem csak anyja.Nem tudom miért ilyen. Azelőtt nem voltak ilyen gondjaink, nem veszekedtünk. A kicsit meg tudom, hogy nagyon szereti, de miért csinálja ezt? 1 hónapja még ő sürgette az eljegyzést és még 1 hete is mondta, hogy jó lenne, ha lenne pénzünk, mert összeházasodhatnánk. Nincs nője az is biztos.

Mit tegyek?Teljesen tanácstalan vagyok:(

Encsi

2010. nov. 22. 14:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy tűnik,hogy ott hagyott Titeket. Én elküldeném a búsba ha megjelenik, és keresnék mást!
2010. nov. 22. 15:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Ulj le vele beszelgetni, de nagyon-nagyon gyorsan.

Nem normalis, hogy nem jar hozzatok haza arra hivatkozva, hogy a szuleitol konnyebb bejarni.

Egy ferj, apa sem tesz ilyet, ha minden rendben van!

Az lenne a normalis, ha alig varna munka utan, hogy repulhessen hozzatok.

Lehet, hogy en gondolkodom maskepp, de ha a ferjed helyeben lennek es gond lenne a munkahelyemen, gond lenne az anyagiakkal, viszont lenne egy szep, szereto csaladom, asszony, feleseg, akkor nem epitenem le oket, epp ellenkezoleg: a csalad lenne a megvaltas, ok lennenek azok, akik feledtetik velem az egyeb problemaimat.

Mas ferjnek, apanak sem egyszeru az elete, sajnos ezek a problemak manapsag szinte minden csaladban jelentkeznek. Az en fejrem is 80 km-rel messzebb talalt munkat, napi 12 orakat dolgozott, egesz nap feszultsegben volt, rengeteg volt a munka, minel kemenyebben dolgozott, annal tobb feladatot varrtak a nyakaba. De eszebe sem jutott, hogy a nap vegen ne hozzank jojjon haza, sot, lattam rajta, hogy megnyugszik a lelke, ha velunk van, mindig mondogatja, hogy belolunk merit energiat.

2010. nov. 22. 16:10
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem szakítottunk.Ugyanúgy keres.Úgy ment a szüleihez, hogy egy pár napra onnan jár dolgzni és anyagilag csak így tudja megoldani. Csak nekem így nem jó-.De a legfontosabb, hogy a kicsinek is szükksgége lenne rá.Apás nagyon. És sajnos anyagilag is tőle függök.A gyes+a családi nem elég a kicsi pelenkájára, kajájára és még ruháról nem is beszéltem.Szinte csak használtat tudunk venni, most még azt se:(A szüleinél meg van egy nő (az anyukája bnője), akivel útáljuk egymást és olyanokkal tömi párom fejét, hogy nem övé a gyerek (teljesen egyformák a kicsivel), igaz nem hisz neki. Nem tudom mi lett vele, mert minden jól működött közöttünk.Éreztem is, hogy szeret, de ez mind olyan érdekes.Nem?

Írhattok ide is: arnikababa2010@gmail.com

2010. nov. 22. 16:12
 14/14 melcsiboszi ***** válasza:
Szerintem azt ne csináld, hogy nem keresed őt, persze, ne lógj a nyakán, de azért érezze, hogy hiányzik neked, és szeretnéd, ha veletek lenne.
2010. nov. 23. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!