Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy hatna rád, ha a családodb...

Hogy hatna rád, ha a családodban egy babát örökbe adnának?

Figyelt kérdés

Mit éreznél?Hiszen te is anya/szülő vagy,és mégis csak a gyermeked unokatestvére a pici.Megpróbálnád lebeszélni róla?A nőnek,van már 3 gyermek,(nem ő neveli),volt januárban egy abortusza és ez a hét az utolsó,amikor is mehetne újra abortuszra.(ő hajlana is rá,de az "apuka" el akarja adni)

nem zavarna,hogy valahol a világban él(ni fog)egy emberke a véredből?

Nem vagyok abortuszpárti,és a sok gyermektelen családot nézve szülje meg és adja örökbe,de itt a másik oldal,hogy mégiscsak hozzánk tartozik....

2010. nov. 15. 12:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Rettenetes, hogy lehet egyáltalán arra gondolni, hogy valaki eladjon egy gyereket. Nem vagyok abortuszpárti, de ilyet?! A sógornőd mit akar? Ő is belemenne ebbe a pénzhistóriába?
2010. nov. 15. 15:10
 12/18 A kérdező kommentje:

a helyzet az,hogy ő annyira labilis(2x már öngyi akart lenni),hogy a pasi nagyon tudja befolyásolni.egyik percben abortusz,másikban eladná.

az a szomorú,hogy mióta abortusza volt,azóta akar spirált fölrakatni,de arra sosincs pénz.Pedig én mindig mondtam, neki(minden fizunál),hogy ennek nem lesz jó vége.

de ez az amikor a nem tudsz segíteni annak aki nem hagyja

2010. nov. 15. 20:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Némi pénzért?? Miért, ezért pénz jár ha valaki nyílt örökbeadással adja oda a gyerekét??
2010. nov. 16. 11:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Dehogy jár pénz érte! A különbség annyi a nyílt és a titkos örökbefogadás között, hogy a nyílt-nál az örökbeadó és az örökbefogadó szülők megismerik egymást, találkoznak, a titkosnál nem. A mi Babánk nyílt örökbefogadással érkezett hozzánk, megismertem a szülő-anyát, végigkisértük a terhességet, jártunk vele orvoshoz, a szülésnél bent voltam, a köldökzsinórt is én vágtam el. Nekem ez jobban tetszik mint a titkos, ahol nem tudom, hogy kicsoda-micsoda, drogozott-e, ivott-e a terhesség alatt stb. De vannak ellenvélemények is ezel kapcsolatban.
2010. nov. 16. 17:10
 15/18 A kérdező kommentje:
eldőlt,örökbe adják.mert a hétre már semmiképp nem kapna időpontot abortuszra,és hétfőn már 12 +0hetes
2010. nov. 16. 20:24
 16/18 anonim ***** válasza:
A terhesség több pénzbe fog kerülni, mint egy 10ezer forontos spirál, már csak azért is mert nem tud dolgozni! Legalább vki boldog lesz, hogy lesz egy babája, még, ha pénzért is. Szerinted meg tudja majd tenni, h örökbeadja, miután megszületett?
2010. nov. 17. 12:05
 17/18 A kérdező kommentje:

nem tudom,ha magamból indulok ki,akkor nem.De én nem ő vagyok.Nézegette a pocakosnaplóimat,és mondta hogy ő is fog ilyent írni.Kérdeztem is hogy minek,hogy később fájjon a szíved a gyerkőc után?Nem,nem tartaná meg a könyvet sem,hanem azt is odaadná...

Meg az apuka az előző abortusznál is azt mondta,hogy ha tuti lány,akkor megtartaná.Na most ha kiderül/ne hogy mégis lány?Akkor mi lesz?Meg ha mégsem tud lemondani róla?Akkor hova szüli meg?Mert a pasi tuti nem tartja majd el....

ilyenkor fáj csak igazán a szívem

2010. nov. 17. 13:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Az örökbefogadó szülő vagyok és én is nagyon elszomorodok, amikor ilyen esetekről hallok. Sokszor, mikor ránézek boldog, nyugogt, kiegyensúlyozott babánkra, eszembe jut, hogy mennyi ilyen pici van, akiknek csak szerető szülő kellene, és nem lenne az a sok szomorú-szemű pici. Reméljük, ennek, a még meg nem született picinek boldog élete lesz, drukkolok neki nagyon :)
2010. nov. 17. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!