Hogy hatna rád, ha a családodban egy babát örökbe adnának?
Mit éreznél?Hiszen te is anya/szülő vagy,és mégis csak a gyermeked unokatestvére a pici.Megpróbálnád lebeszélni róla?A nőnek,van már 3 gyermek,(nem ő neveli),volt januárban egy abortusza és ez a hét az utolsó,amikor is mehetne újra abortuszra.(ő hajlana is rá,de az "apuka" el akarja adni)
nem zavarna,hogy valahol a világban él(ni fog)egy emberke a véredből?
Nem vagyok abortuszpárti,és a sok gyermektelen családot nézve szülje meg és adja örökbe,de itt a másik oldal,hogy mégiscsak hozzánk tartozik....
a helyzet az,hogy ő annyira labilis(2x már öngyi akart lenni),hogy a pasi nagyon tudja befolyásolni.egyik percben abortusz,másikban eladná.
az a szomorú,hogy mióta abortusza volt,azóta akar spirált fölrakatni,de arra sosincs pénz.Pedig én mindig mondtam, neki(minden fizunál),hogy ennek nem lesz jó vége.
de ez az amikor a nem tudsz segíteni annak aki nem hagyja
nem tudom,ha magamból indulok ki,akkor nem.De én nem ő vagyok.Nézegette a pocakosnaplóimat,és mondta hogy ő is fog ilyent írni.Kérdeztem is hogy minek,hogy később fájjon a szíved a gyerkőc után?Nem,nem tartaná meg a könyvet sem,hanem azt is odaadná...
Meg az apuka az előző abortusznál is azt mondta,hogy ha tuti lány,akkor megtartaná.Na most ha kiderül/ne hogy mégis lány?Akkor mi lesz?Meg ha mégsem tud lemondani róla?Akkor hova szüli meg?Mert a pasi tuti nem tartja majd el....
ilyenkor fáj csak igazán a szívem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!