Hogy hatna rád, ha a családodban egy babát örökbe adnának?
Mit éreznél?Hiszen te is anya/szülő vagy,és mégis csak a gyermeked unokatestvére a pici.Megpróbálnád lebeszélni róla?A nőnek,van már 3 gyermek,(nem ő neveli),volt januárban egy abortusza és ez a hét az utolsó,amikor is mehetne újra abortuszra.(ő hajlana is rá,de az "apuka" el akarja adni)
nem zavarna,hogy valahol a világban él(ni fog)egy emberke a véredből?
Nem vagyok abortuszpárti,és a sok gyermektelen családot nézve szülje meg és adja örökbe,de itt a másik oldal,hogy mégiscsak hozzánk tartozik....
háát lehet hogy megsértődsz de szép kics család... Apuka el akarja adni? Valószínű beleb@sznék egy baltát a hátába!
Ha lenne rá lehetőségem magamhoz venném nem kérdés.A gyerek válaszaira meg majd az Anyukája épp kéznél lesz nagykorában!
Biztosan rosszul érintene!!!Viszont én is azt gondolom,hogy jobb lenne a kicsinek,ha teljesen elszakadna az igazi családjától,jobb lenne,ha nem ismerné meg a szüleit.
Talán így van esélye egészséges életet kezdenie olyan emberekkel akik nagyon szeretik.
Na a mi családunkban ugyanez van. Nekünk van 3 gyerekünk a férjemmel,és a testvérének most született a második de már az elsőt se ő neveli..
Megkérdeztek minket is hogy vállalnánk e (nem az anyuka kérdezte) de végül egy olyan családhoz került akik nagyon rég vártak már babára (egyébként az anyuka döntött úgy hogy inkább nekik adja, mi elvállaltuk volna ha más megoldás nem lett volna.) Szerintem ők nagyon örülnek neki. (a babának) és ennél jobb helyre nem kerülhetett volna.
szóval a férjem testvére a "hölgy".a volt férje neveli a 3 gyermekét.most egy másik "nagy szerelemből" fogant a baba(meg az előző is akit elvetetett).Viszont a csajnak hatalmas tartozása van,amiért már a börtönnel fenyegetik...mondanom sem kell,a gyerektartást nem (tudta) fizetni.És pont emiatt szülné meg a babát,hogy nyílt örökbefogadással örökbe adná(a hivatal tudta nélkül) némi pénzért.
nekem van 2 gyermekem,jelenleg nálunk lakik a sógornőm(albérletre sincs pénze,a baba apukája meg nős :-( )Nem kért meg,és nem is kérne(szerintem azt nem meri)hogy neveljük fel a babát.Tudja jól,hogy a férjem(a tesója)nem engedné meg neki ezt.Mert hiába a vér,ez akkor sem így működik.Mert most támogatjuk(mármint a babát)aztán mikor nagyobb lesz?Mit mondanánk neki?Hogy ő az anyád,de tojik a fejedre?Ennek nem tennénk ki(én sem)egy gyereket.És egy falun lakunk,ahol ugye mindenki mindent tud(előbb utóbb kiderül minden) és eléggé kellemetlen lenne a szitu.Nekünk is és a picinek is.
Az bosszant,hogy más mindent megtenne egy babáért,ők meg ennyire felelőtlenek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!