A te családodban mikor és hogyan beszélnek a szülők a szexualitásról a gyerekkel?
Szia!
Az Én fiam 11 éves és tavaly óta nyiltan és őszintén beszélgetünk minden féle dologról!
Persze nem közvetlen a szexről, hanem az alpok!
Pl. tegnap volt a Nicsak kibeszél.., és a film elején mondtam, hogy ott úsznak a spermium sejtecskék, amikből lessz a baba!
Csak 1 szokott célba érni, amelyik a leggyorsabb és a legügyesebb! Elmagyaráztam a sperma célját, hogy a petevezetéken halad át, majd a méhbe furakszik!
Aztán röhögött egyett, hogy ezt már elmondtam Neki tavaly is!
Szval bármikor leülhetsz a gyermekeddel, erről beszélni, ha már érettnek tartod hozzá!
Sőőt! Okosabbak, mint hinnéd!
Te gyerekedről van szó??
Mennyi idős?
Nézd!!! Találtam egy ilyet!
FELVILÁGOSÍTÓ KÖNYV TINIKNEK! 8-18 éves korig!
Tök jó, ezt én is megveszem!!!
A saját gyerekkori élményeimről beszéltem, az én fiam még csak 2 éves.
A könyv jó, csak pont az lenne a lényeg, hogy személyesen is leüljön a szülő a gyerekkel átbeszélni azt, amit olvasott, vagy együtt olvassák, vagy ilyesmi...
Kaptam egy könyvet 13 évesen, de annyira untam, hogy el sem olvastam, így az iskolai biológia órán esett le, hogyan lesz a gyerek.
A többi dolog meg rosszul volt beállítva nálunk, pl. aki fél év után nem lesz jegyes, az qurva, akit 2 éven belül nem vesznek el feleségül az is ingyenqurva.
Nagymamától meg a következőket hallottam: a nőnek nem kell szeretnie a férfit, a házasság nem erről szól, jobb, ha a férfi jobban szereti a nőt, így a nő hideg fejjel tudja irányítani és nem fordítva.
Hát igen, ilyen közegben nem lehetett beszélni semmiről. Csoda, hogy férjhez mentem és lett gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!