A te családodban mikor és hogyan beszélnek a szülők a szexualitásról a gyerekkel?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy nagyon fontos erről nyíltan beszélni, és nálunk azért ez leginkább tabu volt. Könyvet kaptam róla kisiskolás koromban, de nem együtt néztük, csak én egyedül. Szóval szeretném máshogy csinálni, de nem tudom mikor és hogyan kezdjek bele.2010. szept. 12. 14:09
11/12 anonim válasza:
Nem kell "belekezdeni", hanem mindig természetesen kell ezt a kérdést kezelni. A szex olyan természetes dolog, mint az evés. Ha az illendő evésre megtanítjuk a gyereket, akkor az illendő szexre is lehet.
12/12 anonim válasza:
Ovodás koromban megkaptam a sehány éves kislány címü könyvet.Ami egy gyönyörü könyv szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!