SOS! Adnának tanácsot azok az anyukák akiknek kis kor különbség van a gyerekei közt?! Nem bírom már!
18 hónapos, a pici 3 hetes.
mióta haza jöttünk a kórházból rá sem ismerek a nagyra
mindenért hisztizik, ordít ok nélkül, nem eszik rendesen nem tudom mi van vele.
eddig olyan jó gyerek volt nem voltak ezek a kitörései.
azt hittem hogy 1-2 hét és meg szokja a picit, de ezek szerint nem.
nálatok is volt ilyen? mikorra rendeződött a helyzet?
nem mondanám hogy féltékeny esetleg egy picit, mikor álmos akkor ő akar a kezemben lenni.
abszolult nincs elhanyagolva, sőt erre kimondottan figyelek hogy nem érezze azt hogy a pici miatt vele nem törődünk.
segítenétek, hogy kezeljem az állandó hisztit, sírást rosszalkodást?
nagyon nehéz, most még van segítségem de így is néha kiborulok, mi lesz ha egyedül leszek velük itthon?
előre félek...
Egyedül is nehéz a legtöbb 1,5 évessel, hiszen elég soknál ilyenkor keztődik a dackorszak, hisztikorszak.
Nekem csak egy 18 hónapos kisfiam van, de olyan hisztis lett az elmúlt 3-4 hétben, hogy énsem ismerek rá.
Kitartást a két gyermekedhez és sok boldogságot.
köszönöm a válaszokat
hát tényleg nehéz, de az lebeg a szemem előtt hogyha nagyobbak lesznek akkor meg mennyivel könnyebb lesz, hogy eljátszanak majd egymással.
és hogy jó testvérek lesznek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!