Ki hogy áll a szájrapuszihoz gyermek-felnőtt között?
Én személy szerint úgy gondolom hogy anya/apa-kisgyermek estében oké bár 90% arcra puszit adunk
Nem bizarr vagy ilyesmi de így szoktuk meg
De én ellene vagyok hogy a nagyszülők egyéb rokonok is szájára adjanak puszit a kis totyogó lányomnak
Főleg a betegségek miatt mivel akiben lappang a betegség átadhatja meg ilyenek
A páromnak említettem hogy mondja meg az anyukájának hogy ne adjon szájára puszit a gyereknek és az jött ki a dologból hogy és vagyok a rossz és mániás vagyok
Van valaki aki hasonlóan gondolja vagy tényleg mániás vagyok?😅

Szerintem undorító és beteges dolog. Nálam a vérfertőzés kategória rokonok között. 🤢🤮 Soha nem pusziltam szájon a gyereket, mert nem a szerelmem,a párom, a férjem, hanem a fiam. A férjem az egyetlen aki szájon puszilhat, csókolhat és kész. Ilyen beteges divat sosem volt a családunkban.
Édesanyámat is kérdeztem erről, hogy mit gondol, és szerinte is undorító. Ő két lányt nevelt fel, és tökéletesen boldog gyerekkorunk volt arcra, homlokra, orrhegyre puszival, kicsikként még kézre és pocakra is kaptunk.
Egyszer a kisfiam mesélte hogy látott ilyet az oviban egy anya és a lánya ( az ovistársa között). Úgy mesélte hogy " anyuuuu olyan undik voltak". Normálisan, szeretetben neveljük, soha semmi ilyesmit nem kezdeményezett. Tudja hogy anyu és apu szerelmesek, ezért csókolják szájon egymást. Ha így lett volna, szépen elmagyaráztuk volna, hogy ez miért nem helyénvaló.
Szerencsére anyósoméknál sem volt ez divat, ha igen, azonnal elejét vettem volna én is, és a férjem is, hogy ezt NEM!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!