Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hogy áll a szájrapuszihoz...

Ki hogy áll a szájrapuszihoz gyermek-felnőtt között?

Figyelt kérdés

Én személy szerint úgy gondolom hogy anya/apa-kisgyermek estében oké bár 90% arcra puszit adunk

Nem bizarr vagy ilyesmi de így szoktuk meg

De én ellene vagyok hogy a nagyszülők egyéb rokonok is szájára adjanak puszit a kis totyogó lányomnak

Főleg a betegségek miatt mivel akiben lappang a betegség átadhatja meg ilyenek

A páromnak említettem hogy mondja meg az anyukájának hogy ne adjon szájára puszit a gyereknek és az jött ki a dologból hogy és vagyok a rossz és mániás vagyok

Van valaki aki hasonlóan gondolja vagy tényleg mániás vagyok?😅

ápr. 3. 18:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
36%
Ez van apa és anya ad egymásnak a gyerek előtt szájrapuszit 2 éves a delikvens,hiába magyarázzuk hogy arcra puszi,egyszerűen satuba fogja a fejünk és szájra ad😅 majd idővel megérti,ha betegek vagyunk nincs szájrapuszi. Nem a világvége.
ápr. 3. 21:44
 22/29 anonim ***** válasza:
82%
Szamomra semmilyen korban nem elfogadhato a szajra puszi, egyszeruen kiraz tole a hideg, bar ez nalunk se volt gyerekkent divat. Ettol fuggetlenul ha a ferjem szajon akarna puszilni a fel eves gyerkocot akkor nem szolnek ra, de szerencsere hasonloan gondolja. Ha valaki megprobalkozna rajta kivul egybol raszolnek, nem a ferjemmel uzengetnek
ápr. 3. 22:13
 23/29 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem undorító és beteges dolog. Nálam a vérfertőzés kategória rokonok között. 🤢🤮 Soha nem pusziltam szájon a gyereket, mert nem a szerelmem,a párom, a férjem, hanem a fiam. A férjem az egyetlen aki szájon puszilhat, csókolhat és kész. Ilyen beteges divat sosem volt a családunkban.

Édesanyámat is kérdeztem erről, hogy mit gondol, és szerinte is undorító. Ő két lányt nevelt fel, és tökéletesen boldog gyerekkorunk volt arcra, homlokra, orrhegyre puszival, kicsikként még kézre és pocakra is kaptunk.

Egyszer a kisfiam mesélte hogy látott ilyet az oviban egy anya és a lánya ( az ovistársa között). Úgy mesélte hogy " anyuuuu olyan undik voltak". Normálisan, szeretetben neveljük, soha semmi ilyesmit nem kezdeményezett. Tudja hogy anyu és apu szerelmesek, ezért csókolják szájon egymást. Ha így lett volna, szépen elmagyaráztuk volna, hogy ez miért nem helyénvaló.

Szerencsére anyósoméknál sem volt ez divat, ha igen, azonnal elejét vettem volna én is, és a férjem is, hogy ezt NEM!!!

ápr. 3. 22:43
 24/29 anonim ***** válasza:
16%
A szájra puszi azért nem smarolas. :D szerintem szülő - gyerek között belefér néha, nincs ebben semmi, de mással nem.
ápr. 3. 22:51
 25/29 anonim ***** válasza:
79%
Volt kollegamat az anyukaja vitte dolgozni, szajra puszit kapott a munkahelyen mindenki elott.. mar 35 eves volt a srac 🫡😂
ápr. 4. 00:13
 26/29 anonim ***** válasza:
38%
#18 Mert? Nem azt írta, hogy egymás torkában matattak a nyelvükkel 2 liter nyál kíséretében, miközben mindegyikük keze a másik alsóneműjében matatott. Csak egy sima szájrapuszi, ami nagyjából 0,3 másodpercig tart. Ilyet mi is ad(t)unk egymásnak a gyerekek előtt is, egyikük se traumatizálódott tőle. Más kérdés, hogy ettől még nekik nem adunk szájra, és ők se nekünk.
ápr. 4. 08:51
 27/29 anonim ***** válasza:
81%
Számomra undorító. Mifelénk amúgy a c-típusúak szokták ezt csinálni.
ápr. 4. 08:56
 28/29 Badluck ***** válasza:
73%
Nekem ez a szájrapuszi gyereknek nagyon fura. Szájrapuszit a férjemnek adok, a babócámnak meg a pofijára.
ápr. 4. 09:59
 29/29 anonim ***** válasza:
91%
Van ahol szokás, aki ebben nőtt fel annak biztos ez a normális. Nálunk nem volt szokás és a fogszuvasodást okozó bacikat is át lehet így adni, szóval szerintem jobb kerülni. Amúgy az én fiam is bepróbálkozott vele többször, én mindig elmagyaráztam hogy így a szerelmesek adnak puszit.
ápr. 4. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!