Ki hogy áll a szájrapuszihoz gyermek-felnőtt között?
Én személy szerint úgy gondolom hogy anya/apa-kisgyermek estében oké bár 90% arcra puszit adunk
Nem bizarr vagy ilyesmi de így szoktuk meg
De én ellene vagyok hogy a nagyszülők egyéb rokonok is szájára adjanak puszit a kis totyogó lányomnak
Főleg a betegségek miatt mivel akiben lappang a betegség átadhatja meg ilyenek
A páromnak említettem hogy mondja meg az anyukájának hogy ne adjon szájára puszit a gyereknek és az jött ki a dologból hogy és vagyok a rossz és mániás vagyok
Van valaki aki hasonlóan gondolja vagy tényleg mániás vagyok?😅

Mitől normálisabb, ha a szülő ad szájra puszit, mintha a nagyszülő?
Vagy fordítva, ha szerinted semmi nincs ebben, akkor mi van,h a a nagyszülő odaad?
Akkor csak te magad is valamit furának találsz ebben, csak magadra nem akarod vonatkoztatni.
Es miért kell tudatosan szájon puszilni a gyereket, nincs arca? Miérz érzed azt, hogy neked feltétlen a száját kell megpuszilnod, miért vágysz erre?

maguktól leszoktak róla egy idő után - tudtam h ezt lesz :)
addig nem zavart, ezt látta utánozta, hagytam, direktbe nem csináltam, nekik volt erre igényük,
mármint a gyerekeimnek :)
más nem puszilta szájon öket

Abberált dolog.
Számomra egy szinten van azzal, mint amikor valaki előcsócsálja az ételt a babának.

Soha. Biztos, hogy nem. A gyerekem, nem a szerelmem, hogy az ajkammal az ő ajkait pusziljam és érezzem?
Brrrr..... a hideg kiráz tőle.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!