Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hogy áll a szájrapuszihoz...

Ki hogy áll a szájrapuszihoz gyermek-felnőtt között?

Figyelt kérdés

Én személy szerint úgy gondolom hogy anya/apa-kisgyermek estében oké bár 90% arcra puszit adunk

Nem bizarr vagy ilyesmi de így szoktuk meg

De én ellene vagyok hogy a nagyszülők egyéb rokonok is szájára adjanak puszit a kis totyogó lányomnak

Főleg a betegségek miatt mivel akiben lappang a betegség átadhatja meg ilyenek

A páromnak említettem hogy mondja meg az anyukájának hogy ne adjon szájára puszit a gyereknek és az jött ki a dologból hogy és vagyok a rossz és mániás vagyok

Van valaki aki hasonlóan gondolja vagy tényleg mániás vagyok?😅

ápr. 3. 18:37
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
13%
Nálunk szájra puszi van. A kislányom megfogja a fejem és máshogy nem hajlandó puszit adni. Azt látta hogy mi szülők szájra puszit adunk egymásnak,azóta ő is így ad nekünk.
ápr. 3. 18:40
 2/29 anonim ***** válasza:
79%

Mitől normálisabb, ha a szülő ad szájra puszit, mintha a nagyszülő?

Vagy fordítva, ha szerinted semmi nincs ebben, akkor mi van,h a a nagyszülő odaad?

Akkor csak te magad is valamit furának találsz ebben, csak magadra nem akarod vonatkoztatni.

Es miért kell tudatosan szájon puszilni a gyereket, nincs arca? Miérz érzed azt, hogy neked feltétlen a száját kell megpuszilnod, miért vágysz erre?

ápr. 3. 18:42
 3/29 anonim ***** válasza:
86%
Én nagyon undorítónak találom. Sosem puszilnám szájon a gyerekem.
ápr. 3. 18:45
 4/29 anonim ***** válasza:
23%

maguktól leszoktak róla egy idő után - tudtam h ezt lesz :)

addig nem zavart, ezt látta utánozta, hagytam, direktbe nem csináltam, nekik volt erre igényük,

mármint a gyerekeimnek :)

más nem puszilta szájon öket

ápr. 3. 18:46
 5/29 anonim ***** válasza:
86%

Abberált dolog.

Számomra egy szinten van azzal, mint amikor valaki előcsócsálja az ételt a babának.

ápr. 3. 18:51
 6/29 anonim ***** válasza:
79%
Semennyire sem elfogadható, nem egészséges
ápr. 3. 18:54
 7/29 anonim ***** válasza:
90%
Mi sem szájra puszizunk. Én óckodom tőle, hogy a lányaimat szájon 'csókoljam'. Apuka szintén.
ápr. 3. 19:05
 8/29 anonim ***** válasza:
90%
Undorító. Hányingert kapok az ilyenektől.
ápr. 3. 19:05
 9/29 anonim ***** válasza:
88%

Soha. Biztos, hogy nem. A gyerekem, nem a szerelmem, hogy az ajkammal az ő ajkait pusziljam és érezzem?

Brrrr..... a hideg kiráz tőle.

ápr. 3. 19:16
 10/29 anonim ***** válasza:
88%
Bizarr dolognak tartom. Én egyszer akartam kisgyerekként szájrapuszulni anyámat, rögtön mondta, hogy ezt csak apának szabad, mindenki másnak arcra puszi van.
ápr. 3. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!