Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan anyukák,...

Vannak itt olyan anyukák, akik már 10+ éve gyakoriznak?

Figyelt kérdés

Visszanéztem a témakör "hátoldalára", elvileg 2006 októberében indult az oldal, és kb. 2007 közepétől már eléggé pörgött is a gyerekvállalás témakör az oldalon.

Akik például ilyen 2007-2012 közötti időkben voltak itt babások, vagy kisgyerekesek, hogyan alakult azóta a gyereketek története? Azóta hány éves, hogy tanult, mit tanult, vagy ha még iskolás, tudja-e már mit fog továbbtanulni, stb.

Igazából csak ennyi a kérdésem, hogy akik már régebb óta itt vannak (legalább 10 éve), azóta mi lett a gyerekkel, milyen irányba halad a tanulása?

Csak kíváncsi vagyok :)

szept. 17. 12:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem tobb is, mert emlekszem mikor terhes lettem irtam egy olyan kerdeshez, hogy " ki varja ekkor es ekkor a babajat " , es ez pont most lesz oktoberben 10 eve (2014 oktober 7.en teszteltem pozitivat ).

Durva, hogy telik az ido...

szept. 17. 12:17
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

2008-ban kezdtem el gyakorizni, akkor született a lányom, azóta 16 éves lett, versenyszerűen sportol, gimnáziumba jár, jó tanuló.

Szerettem ezt az oldalt, sokszor kaptam, illetve adtam segítséget, jó volt megosztani a tapasztalatokat, stb.

Mostanában tértem vissza, és szerintem sokkal több "troll" illetve rosszindulatú unatkozó ember került fel sajnos, akik nem az oldal eredeti célja miatt vannak itt.

szept. 17. 12:19
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
21 éves. Nem tanult tovább, nem érdekelte, biztonsági őrkent dolgozik jelenleg.
szept. 17. 12:26
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

2013-ban kezdtem gyakorizni. Akkor voltam terhes az első gyermekemmel. Ugye most 11 éves, kitűnő tanuló, de kiskamasz lévén elég nagyszájú lányzó :D

Azóta most várjuk a 3. babát :)

szept. 17. 12:37
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Én is nagyjából azóta gyakorizok és olvasom ezt a témakört is, de gyerekem csak pár éve lett. Nekem sokat segített az oldal, sokat tanultam a kérdések által. Sajnos a színvonal sokar esett.
szept. 17. 12:38
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

Lányom 2008ban született, mint 2. válaszolónak. Most múlt 16 éves. Akkor fedeztem fel az oldalt és a kategóriát. Nagyon erős gimibe jár, orvosnak készül. Közben pár évre eltűntem, de 5-6 éve újra itt vagyok.

Azóta 3 gyermekes anya lettem.

Egész életemben gyerekekkel foglalkoztam, sokaknak próbálok segíteni, de legtöbbször leugatnak, de nem érdekel. Ha 1 embernek is segítek már megéri.

Sajnos nagyon negatív irányba ment el a kategória, nagyon sok a rosszindulatú ember itt, aki itt éli ki frusztrációit.

szept. 17. 13:15
 7/18 anonim ***** válasza:
91%

10+ éve igen, 9 éves a nagyobb.

Tartós beteg, autista (Nem kell sajnálni, régen volt nehéz, már ügyes, okos nagylány, kitűnő tanuló). Sok kérdést írtam, amikor pici volt. Már akkor rengeteg beszólást kaptam, pedig egyik se a tipikus "ugye autista?"-kérdés volt, mivel fel se merült bennünk.

Csak a megkésett mozgásfejlődésével, megkésett beszédfejlődésével kapcsolatban, na meg az etetési nehézséggel kapcs. kérdeztem. Rengeteg köcsög volt itt akkor is. Ezért megtanultam én is gőzkieresztésre használni az oldalt, mint ők.

szept. 17. 13:39
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
2011-es az első kérdésem. 2016-ban szültem. A gyerekem másodikos.
szept. 17. 14:02
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

7!

8as vagyok. Pacsi! Az én lányom is ügyes,okos,kitűnő tanuló, autista. 🙂

szept. 17. 14:03
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Jelen! 2012-ben kezdtem.
szept. 17. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!