Őszintén, kik gyakoriznak?
De komolyan, nagyon érdekel, hogy a társadalom mely része az amely itt él. Vagy csak hobbiszinten nyomja. Kerlek akinek van kedve, írjon magáról pár sort és hogy kerult ide. Valamint ki hogy válaszol meg kerdeseket? Hogy kerestek rá? Hogy lehet hogy barmit kerdezek, jön ra valasz? A mai vilagban kik hasznaljak ezt meg?
Én: 18, lany, leendő pesti egyetemista, evek ota van gyakorim, a szent johanna gimiben is hasznaltak (reg oriasi fan voltam), sokszor elofordult hogy ezt dobta be a google ha beirtam valamit. Mostanában gyakran írok ide.
Szóval tehát igen (halas lennek a kedves valaszokert, tenyleg erdekel)
Ez itt az anonim emberek vilàga!
Bárki hasznàlja rendszerességgel, mondjuk aki introverált, depressziós, vagy csupàn csúnya ès anonim ide menekül!
Persze bàrki tehet ide fel kérdést, de már az is sántít mert a Goole a barátod.
Èn unalom űzèsnek használom, de néha bosszant hogy nem láttam senkit se, és igazábol levagyok szarva 😃😃😃
Én 40F miskolci mérnök vagyok, 2010 óta itt 'élek'
Műszaki kérdésekre próbálok hasznos válaszokat adni, hülye kérdésekre meg beírok valami trollkodást.
Eleinte vallási és nyelvi kérdésekre válaszolgattam, mert leginkább ez a két terület érdekelt. Aztán belementem kicsit az ételekbe és a tudományokba is. A humor kategóriával pedig új dimenzió nyílt meg előttem, azt nagyon élveztem. De kb. 2 éve abbahagytam az egészet, egyrészt mert túl sok időt vett el, másrészt mert sok itt az agresszív, bunkó ember (anonimba könnyű így nyomni), és ez lehangoló. Most 1-2 hónapja kezdtem újra benézegetni, de már kevesebb időt töltök itt. Viszont most már nézegetem a politikát is, mert kíváncsi vagyok a közhangulatra. De túlságosan nem szabad belemerülni, mert elég mérgező a légkör ott is. Bár a családi kapcsolatok szintjét még az sem éri el, az a legalja az egésznek.
Egyébként van egy hozzád hasonló korú lányom, ő is most megy egytemre és ő is olvasta annak idején a Szent Johanna gimit. Én is elolvastam vele, egész jó volt.
Talán még a YouTube hozzot ide. Nem bánom mert jó kis hely ez, bár már nem olyan aktív mint annó. Hobbi szinten használom, jó érzés kérdésekre válaszolni.
Egyébként volt pár kérdésem amire még a mai napig nem kaptam választ vagy hónapokkal később. Tetszik az oldalban hogy anonim. Tehát szégyenlősebb kérdéseket is fel lehet tenni anélkül hogy bárki is megtudná hogy mittomén Kovács Péter tette volna fel a kérdést (tudom van rá lehetőség hogy az emberek lássák a felhasználónevedet). Érdekes oldal. Nem tudom megmagyarázni hogy miért jövök ide fel napi többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!