Egyesek miért szidják itt azokat, akik gyakoriznak, mikor ők is éppen azt teszik?
A legtöbb emberre ez igaz, de az is igaz, hogy általánosítanak az emberek :D
Átlagba, azokra igaz az első állítás is, akikre a második :D
Aztán vannak a többiek, akiknek ez is csak egy honlap...
Más amikor valaki cinikus válaszokat ír és látszik, hogy éjjel nappal ezt tolja, mint hogy valaki feljön 1-2 válaszra vagy 1 kérdés kirakásra pár naponta.
Szóval szerintem van válaszoló és válaszoló között külömbség, ezért teljesen jogosan ítélnek el más válaszolókat az emberek.
Szerintem akinek normális élete van, az ritkán jár ide, és akkor is inkább a "szakmaibb" kategóriákba.
Nekem nincs normális életem, sohase állítottam, hogy lenne.
Az a gond, hogy névtelenségből adódóan ez egy rosszmájú hely, ami már régóta nem az eredeti funkcióját teljesíti. A törzsfelhasználó (többek között sajnos én is) ide azért jön, hogy kiengedje a gőzt másokon. Akiről rí a rosszindulatú attitűd az vagy troll, vagy nagyon reményvesztett ember.
Annyit tudok esetleg tanácsolni, hogy a nem szakmai kategóriákat kerüld.
Köszönöm a válaszokat!
Én alapjában véve szeretek itt olvasgatni. Csak azt nem értem, egyesek miért szólnak le másokat ezért, ha ők is ezt csinálják. Vagyis úgy általában nem értem azokat az embereket, akik olyan dolgokért néznek le másokat, amik rájuk is ugyanúgy jellemzőek.
Egyébként nem hiszem, hogy a névtelenség a viselkedés oka!
A fészen is olyan stílusban tudnak megnyilvánulni arccal, névvel (nemcsak kamu profillal), hogy már-már azt hiszem, ha az utcán találkoznának, meg is ölnék egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!