Miért szidják a mai fiatal férfiak öltözködését?
Kösz a válaszokat! Amúgy munkahelyemen is tapasztaltam ezt, ketten vagyunk fiatalabbak, zömében idősebbek vannak. Eddig is folyt egymás ugratása, de eddig elengedtem a fülem mellett, meg vicces is volt. Múlt héten viszont nem volt bent az említett kollégám, és hallottam, ahogy rajta röhögnek "biztosan készül a felvonulásra", viszi azt a kék ballonkabátját is", stb.
Nem akarok szemét lenni, de akik mondogatták ezeket, hárman ők képviselik a férfi egy fokkal legyen szebb az ördögnél mondást.
Nem láttak még fess férfit metró elől öngyilkost kihúzni.
Vagy balesetnél segíteni összeolajozott 150 ezres szettben.
Vagy a kabátját ráteríteni fázó csövesre.
És ez ritka is de nem csak a jól öltözöttek között.
Ez elég szomorú. És tényleg, főleg a férfiak generálják ezt. Amit én látok, az az, hogy:
- "a mi tinikorunkban nem volt, oszt' felnőttünk mi is, szóval az a jó"
- sajnos sok férfinél az a lényeg, hogy ne nézzék b...inak... és mivel mindent, ami picit is azt mutatja, hogy vki törődik a külsejével, sokan b...isnak vélnek (leginkább azért, mert így nem kell szembenézni vele, hogy ők igénytelenek, inkább a másik nem elég férfias, ugye), ezért sokan éltetik inkább a régies stílusú öltözékeket vagy a pronyó öltözékeket (3 számmal nagyobb póló, letaposott aljú farmer, piszkos edzőcipő)
- bármi, ami testápolás, az nőies... még egy parfümre is azt mondják, hogy nőies, nemhogy esetleg egy ajakápoló, arckrém... már csodálkoznak, ha vki a saját hajtípusának megfelelő sampont vesz, nem a legolcsóbb 2 az 1ben tusfürdő és sampont a Tescóból
52% És te ezek közül melyiket csináltad már? Jó ítélkezni ismeretlenül?
Elmondanám, hogy segítettem már rokon szociális munkásnak hajléktalanszállón többször, szoktam segíteni az embereknek, ha tehetem.
80% Igen, erre gondoltam, kb. ez a kórkép, sajnos.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!