Van itt olyan lány, akivel ez megtörtént? LENT
Haha, ezt a klippet néztem a minap. :D
Amúgy nem. Bocs az offért.
En sminkkel gondoltam ezt.
Rut kiskacsának tartottam magam, akit csak kihasználnak, aztán sminkelni kezdtem, anélkul már utcára sem mertem kimenni, hajamat kinosan ápoltam, fotomodell lettem, erre ugyanugy kihasználtak.
Most megint a rut kiskacsa stylra tértem vissza. Ugy vagyok vele az szeret aki ilyennek is szeret. Nem szedek szemöldököt sem, nagymama bugyit hordok. Ennyi erről.
Nem a külsőn áll vagy bukik az élet az biztos.
*nem csak smink, hanem hajfestés is volt,stb
Most kb valami dzsungeli tarzan korszakom élem. Sötét hullámos vasalatlan haj, stb
Lányok 99%-ban rosszul ítélitek meg az alakotokat!
Az esetek nagy részében első körben az arc és a tekintet vezérli a fiúkat ismerkedésnél. Azaz pl. egy nem formára festett és sminkelt, természetes megjelenés ma előny lehet. Az esetek legnagyobb többségében egy plusz 10 kg-ot észre sem vesznek.
Második körben az szokott fontos lenni, hogy mennyire pörög a társalgás. A társalgás fenntartásában a nők viszik a főszerepet általában. Tőmondatokban válaszoló lányokkal senki sem ismerkedik komoly szándékkal!
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!