Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan anyukák,...

Vannak itt olyan anyukák, akik már 10+ éve gyakoriznak?

Figyelt kérdés

Visszanéztem a témakör "hátoldalára", elvileg 2006 októberében indult az oldal, és kb. 2007 közepétől már eléggé pörgött is a gyerekvállalás témakör az oldalon.

Akik például ilyen 2007-2012 közötti időkben voltak itt babások, vagy kisgyerekesek, hogyan alakult azóta a gyereketek története? Azóta hány éves, hogy tanult, mit tanult, vagy ha még iskolás, tudja-e már mit fog továbbtanulni, stb.

Igazából csak ennyi a kérdésem, hogy akik már régebb óta itt vannak (legalább 10 éve), azóta mi lett a gyerekkel, milyen irányba halad a tanulása?

Csak kíváncsi vagyok :)

szept. 17. 12:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha az gyakorizásnak minősül, hogy 3-4 hetente felnézek olvasgatni és ha tudok segíteni, válaszolok, akkor kicsit több, mint 10 éve jelen. 😊 Az első gyerkőcre 6,5 évet vártunk, akkoriban amiatt olvasgattam, talán ezzel kapcsolatos volt a legtöbb válaszom is. Most itt vagyok 2 gyerekkel, a nagyobb iskolás, a kicsi még ovis, a férjem ugyanaz, minden rendben van velünk. 😊
szept. 17. 14:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én 2009 óta.

És ez a profilom 10 éves.

szept. 17. 16:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Jövő hónapban tölti a lányom a 15-öt, most kezdte a középsulit egy technikumban.

(Azóta lett még 2 gyerekem, egyikük általános iskola 2.osztályos, a másik 6 éves nagycsoportos ovis. Én pedig 7 hónapos terhes vagyok.)

szept. 17. 16:42
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is 10+ éve gyakorizok, de én még nem vagyok annyi ideje anyuka, akkoriban nem is olvastam a kategóriát (a kedvencem talán az akkoriban szerelem, szex néven futó rovat volt, meg a családi kapcsolatokban nyafogtam a saját szüleim miatt), kislány voltam még :D De már beértem, kb 6 éve olvasgatom ezt a kategóriát, amikor elkezdtünk a nagyobb gyerkőccel próbálkozni. És láthatóan most is ez a kedvenc szórakozásaim közé tartozik, hogy itt osztom az eszet :D
szept. 17. 17:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én több, mint 10 éve vagyok a topicban.

"hogyan alakult azóta a gyereketek története?" Lett 😂

Több, mint 10 éve is nagyon szerettem volna gyereket, ezért érdekelt, meg pedagógusként válaszoltam szakmai kérdésekre.

Babám még csak most lett. Már miatta is jövök.

szept. 17. 22:54
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

Én a kezdetektől vagyok itt(kihagyásokkal), ebben a kategóriában 10 éve.

Mivel tudom, milyen emberek vannak itt, én akkor teszek fel kérdést, ha ideges vagyok és panaszkodnék(gőzkieresztés szintén), vagy ledöbbentem valamin. Válaszolni meg akkor szoktam, ha sajnálom a kérdezőt, vagy dühít a sok enyémmel ellentétes válasz.

Bennem felmegy a pumpa, ha valakinek egyből leírják látatlanba, hogy nincs baja a gyerekének. Én is ezt hallgattam az első időszakban neten és az életben is és a világot jelentette volna, ha valaki azt mondja, nem én vagyok paranoiás és csinálom rosszul. (Nem lehet rosszul csinálni az elején annyira, hogy érdemben hatással legyen a gyerekre, hacsak nem vered össze)

Nálunk mindenki tévedett, nekem volt igazam. A gyerekem más, de eltelt 10 év és már senki sem veszi észre rajta, kevés nehézsége maradt.

szept. 18. 05:25
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Az ér, ha én több mint 10 éve gyakoeizok, de akkor még nem nekem volt gyerekem, hanem én voltam a gyerek? :D

Na jó kicsit lehet túlzás, az első válaszom 2011-ben,17 évesen adtam, az első kérdésem 2012-ben, 18 évesen tettem fel, egyiket sem ebben a kategóriában.

Szerintem olyan 2018-ban kezdett el komolyan foglalkoztatni a gyerekvállalás, azóta vagyok ebben a kategóriában, 2020 és 2023 között sajnos a teherbeesési problémák szakértőjévé váltam, tavaly született csak gyerekem.

szept. 18. 15:43
 18/18 anonim válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..

Ezt visszakerestem, első kérdésem volt. Pár evig gyakoriztam, aztán rengeteg gonosz hozzászólás miatt ezt a profilt töröltem. Egy éve letz ujra profilom.

Azóta a két kicsi már 17 es 15 eves lett. Anagy versenysportoló, jó tanuló. A 15 zenész, lovagol es gimis ő is. 2015ben született harmadik gyerkőc, autista.

szept. 20. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!