Vannak itt olyan anyukák, akik már 10+ éve gyakoriznak?
Visszanéztem a témakör "hátoldalára", elvileg 2006 októberében indult az oldal, és kb. 2007 közepétől már eléggé pörgött is a gyerekvállalás témakör az oldalon.
Akik például ilyen 2007-2012 közötti időkben voltak itt babások, vagy kisgyerekesek, hogyan alakult azóta a gyereketek története? Azóta hány éves, hogy tanult, mit tanult, vagy ha még iskolás, tudja-e már mit fog továbbtanulni, stb.
Igazából csak ennyi a kérdésem, hogy akik már régebb óta itt vannak (legalább 10 éve), azóta mi lett a gyerekkel, milyen irányba halad a tanulása?
Csak kíváncsi vagyok :)
Én 2009 óta.
És ez a profilom 10 éves.
Előző vagyok.
Jövő hónapban tölti a lányom a 15-öt, most kezdte a középsulit egy technikumban.
(Azóta lett még 2 gyerekem, egyikük általános iskola 2.osztályos, a másik 6 éves nagycsoportos ovis. Én pedig 7 hónapos terhes vagyok.)
Én több, mint 10 éve vagyok a topicban.
"hogyan alakult azóta a gyereketek története?" Lett 😂
Több, mint 10 éve is nagyon szerettem volna gyereket, ezért érdekelt, meg pedagógusként válaszoltam szakmai kérdésekre.
Babám még csak most lett. Már miatta is jövök.
Én a kezdetektől vagyok itt(kihagyásokkal), ebben a kategóriában 10 éve.
Mivel tudom, milyen emberek vannak itt, én akkor teszek fel kérdést, ha ideges vagyok és panaszkodnék(gőzkieresztés szintén), vagy ledöbbentem valamin. Válaszolni meg akkor szoktam, ha sajnálom a kérdezőt, vagy dühít a sok enyémmel ellentétes válasz.
Bennem felmegy a pumpa, ha valakinek egyből leírják látatlanba, hogy nincs baja a gyerekének. Én is ezt hallgattam az első időszakban neten és az életben is és a világot jelentette volna, ha valaki azt mondja, nem én vagyok paranoiás és csinálom rosszul. (Nem lehet rosszul csinálni az elején annyira, hogy érdemben hatással legyen a gyerekre, hacsak nem vered össze)
Nálunk mindenki tévedett, nekem volt igazam. A gyerekem más, de eltelt 10 év és már senki sem veszi észre rajta, kevés nehézsége maradt.
Az ér, ha én több mint 10 éve gyakoeizok, de akkor még nem nekem volt gyerekem, hanem én voltam a gyerek? :D
Na jó kicsit lehet túlzás, az első válaszom 2011-ben,17 évesen adtam, az első kérdésem 2012-ben, 18 évesen tettem fel, egyiket sem ebben a kategóriában.
Szerintem olyan 2018-ban kezdett el komolyan foglalkoztatni a gyerekvállalás, azóta vagyok ebben a kategóriában, 2020 és 2023 között sajnos a teherbeesési problémák szakértőjévé váltam, tavaly született csak gyerekem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
Ezt visszakerestem, első kérdésem volt. Pár evig gyakoriztam, aztán rengeteg gonosz hozzászólás miatt ezt a profilt töröltem. Egy éve letz ujra profilom.
Azóta a két kicsi már 17 es 15 eves lett. Anagy versenysportoló, jó tanuló. A 15 zenész, lovagol es gimis ő is. 2015ben született harmadik gyerkőc, autista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!