Mi is ekörül költünk hárman, egy óvodás korú gyerekkel.
febr. 16. 11:24
12/20 anonim válasza:
2 gyerekünk van és nincs is ennyi bevételünk....
febr. 16. 11:58
13/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok - mi 3 gyerekkel 1 milliót. (és nem élünk nagy lábon)
febr. 16. 12:34
14/20 anonim válasza:
12, az elég ciki. 2 garantált bérminimum 232*2, +2 csp, +adókedvezmény már 530 ezer. És akkor még személyi kedvezményt nem is számoltam.
febr. 16. 12:59
15/20 anonim válasza:
Én még itthon vagyok gyesen. Így összesen 600 a bevételünk. Mi nem jövünk ki, még 150el havonta ki kell pótolni. (Számítottunk rá.)
De ígyis azért eléggé spórolunk.
febr. 16. 13:05
16/20 anonim válasza:
Egy gyerekes egyedülállóként nekem sincs ennyi bevételem. És albérletet is fizetek, mégis kijövök.
De ez azért rossz kérdés, mert ha megtehetném (és félretenni is tudnék), biztos költenék annyit. Pedig nincs hiányérzetem, nem nyomorgunk. Csak hát mindenkinek az a normális, amiben él.
febr. 16. 13:08
17/20 anonim válasza:
16-os, nem a kérdés a rossz, hanem az olyan irreleváns válaszok, mint a tiéd, hiszen ti nem egy három fős család vagytok, mint amire a kérdező kíváncsi.
Mi jóval többet költünk havi 600 eFt-nál.
febr. 16. 13:24
18/20 anonim válasza:
Mi 4 fős családként (egy ovis, egy baba egyelőre minimális költségekkel) 500 ezer körül költünk havonta átlagban. Nem spórolunk kimondottan, de azért nem is szórjuk a pénzt. Nincs hitelünk, saját házban élünk és az egyik autónk céges.
febr. 16. 16:27
19/20 anonim válasza:
A kérdezőt nem a többgyerekes vagy az egyszülős családok érdeklik!
Nem tudtok egy egyszerű kérdést se értelmezni?
febr. 16. 17:37
20/20 anonim válasza:
Nekünk is egy egy éves gyerek van és kb ennyit költünk. Ebben benne van a hitel is és az is, hogy állandóan van valami olyan kiadás, ami nincs minden hónapban, de mégis van... Pl. Egyik hónapban a gyereknek cipő 15.000-ért, másikban nekem új cipő 10.000-ért, harmadikban esküvőre megyünk és oda a borítékba pénz... Nyilván nem veszünk minden hónapban cipőt és nem megyünk havonta esküvőre de mégis mindig vannak ilyenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!