Győző név hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon, ezt a nevet szeretném adni a gyermekemnek, de szerintem csúfolni fogják miatta.febr. 8. 20:52
13/18 anonim 

válasza:

Victor Hugo? És az ő ocsmány cigány pofája?
14/18 anonim 

válasza:

Szerintem egy teljesen rendben levő név, nekem speciel manapság már inkább Szabó Győző színész jut róla az eszembe, nem Győzike. Ha megy a vezetéknévhez, akkor én nyugodtam adnám, ha meg attól félsz, hogy valami celeb miatt fogják csúfolni a gyerekedet, akkor annyi erővel semmilyen nevet ne adj neki, mert biztosan volt, van vagy lesz azonos nevű celeb. Azért a Győző messze nem egy Adolf kategória, amiről mindenkinek automatikusan Hitler ugrik be elsőre.
15/18 anonim 

válasza:

Nem rossz, korrekt név,és bár nem a kedvencem,élettelteli,határozottságot sugárzó. Ha aggódsz, adjál még mellé valami gyakoribb 2.keresztnevet, de amúgy jó név. És ahogy így mondogatom magamban, egyre jobban tetszik.
Pl az András név nekem illik mögé, bár a vezetéknévtől is függ. Hogy milyen az összhang,egybe kimondva a teljes névnek.
Vagy,még amúgy próbálgatok ötletelni, lehet,hogy még van sok, ami passzol.
Pl. Szabolcs,Donát(?),Dániel ,Norbert(?), Flórián(?), Barnabás, Simon(??),
Nembiztos,hogy mind jók.
16/18 anonim 

válasza:

Szerintem rendben van, nekem van Győző ismerősöm, teljesen illik hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!