Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Győző név hogy tetszik?

Győző név hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon, ezt a nevet szeretném adni a gyermekemnek, de szerintem csúfolni fogják miatta.

febr. 8. 20:52
1 2
 11/18 SzalaiEmma1 ***** válasza:
100%
Győzike😂🫶🏻
febr. 10. 22:14
 12/18 SzalaiEmma1 ***** válasza:
Rokonom
febr. 10. 22:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Victor Hugo? És az ő ocsmány cigány pofája?
febr. 11. 00:09
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem egy teljesen rendben levő név, nekem speciel manapság már inkább Szabó Győző színész jut róla az eszembe, nem Győzike. Ha megy a vezetéknévhez, akkor én nyugodtam adnám, ha meg attól félsz, hogy valami celeb miatt fogják csúfolni a gyerekedet, akkor annyi erővel semmilyen nevet ne adj neki, mert biztosan volt, van vagy lesz azonos nevű celeb. Azért a Győző messze nem egy Adolf kategória, amiről mindenkinek automatikusan Hitler ugrik be elsőre.
febr. 11. 10:46
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem rossz, korrekt név,és bár nem a kedvencem,élettelteli,határozottságot sugárzó. Ha aggódsz, adjál még mellé valami gyakoribb 2.keresztnevet, de amúgy jó név. És ahogy így mondogatom magamban, egyre jobban tetszik.

Pl az András név nekem illik mögé, bár a vezetéknévtől is függ. Hogy milyen az összhang,egybe kimondva a teljes névnek.

Vagy,még amúgy próbálgatok ötletelni, lehet,hogy még van sok, ami passzol.

Pl. Szabolcs,Donát(?),Dániel ,Norbert(?), Flórián(?), Barnabás, Simon(??),

Nembiztos,hogy mind jók.

febr. 21. 12:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem rendben van, nekem van Győző ismerősöm, teljesen illik hozzá.
márc. 1. 20:54
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
Undorító
márc. 2. 15:39
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
Engem nem győzött meg…
márc. 2. 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!