Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Glamour, gyönyörű, hangzatos...

Glamour, gyönyörű, hangzatos nevet akarok a kislányomnak. És anyakönyveztetett is legyen. Milyen neveket ajánlotok? A vezetéknév általános, semmi extra.

Figyelt kérdés
i vel végződik
febr. 3. 15:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
70%
Menj ki egy temetőbe és válogass a régi sírokon (II. vh. előtti) lévő nevekből. Csomó nagyon hangzatosat lehet olvasni, pláne, ha olyan helyen laksz, ahol régen nemesi vagy nagypolgári családok is éltek. Valószínűleg sikerül valami grófnőset találni amiből tutira nem lesz mégegy az oviban.
febr. 3. 18:26
 12/33 anonim ***** válasza:
33%
Béla
febr. 3. 19:41
 13/33 anonim ***** válasza:
36%

Fruzsina Klementina

Klaudia

febr. 3. 19:45
 14/33 anonim ***** válasza:
40%
Aki ilyeneket ír, hogy Béla,mit érez? Nem vicces,inkább szánalmas...
febr. 3. 20:36
 15/33 anonim ***** válasza:
Stefánia, Amélia, Eleonóra, Cecília
febr. 4. 05:38
 16/33 A kérdező kommentje:

A Míria a legszebb!

Koszi 1es!

Soha nem hallottam még ilyen szép nevet wow 😻💯

febr. 4. 06:51
 17/33 A kérdező kommentje:
Vki mindenkit lepontozott. Sajnálom.
febr. 4. 06:52
 18/33 A kérdező kommentje:
Míria lesz, nagyon örülök szerencsés vagyok hogy írtál 1#
febr. 4. 06:54
 19/33 anonim ***** válasza:
62%
Majd megkérdezik X év múlva a gyereket hogy milyen neved van? ...hát, anyám kiírta a gyakorira hogy glamúr nevet akar nekem és valaki ezt javasolta és teccett neki...
febr. 4. 08:43
 20/33 anonim ***** válasza:
85%
Hát.. fura választás a Míria..de te tudod. Nekem mondjuk fogamzásgátlós hangzása van, ennyi erővel Mirena is lehetne
febr. 4. 17:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!