Test változása gyerekvállalás közben/után - kinek mi a tapasztalata?
Most vágtunk bele a papaprojektbe (milyen szépen hangzó eufemizmus arra, ami valóban történik, nem?), és bár ez nem kardinális téma, de nem is lényegtelen.
Egész életemben egy alacsony, súlyproblémákkal küszködő lány voltam, nem túl jó genetika, tipikus bögyös-faros, de végre sikerült elérnem egy csinos, karcsú, szexi formát, kerek csípővel és fenékkel, lapos hassal és keskeny derékkal, végre nem utálom azt, amit a tükörben látok. Természetes hát, gondolom, hogy azért nyomaszt, hogy mi lesz azután, hogy sikerül a baba, akire egyébként nagyon vágyunk.
Nem vagyok különösebben hiú, de nem szeretném elveszteni ezt a jó kapcsolatot a saját testemmel, és nem tudom, mire számíthatok. Nem attól félek, hogy nem tudok lefogyni, hanem attól, hogy maga a testem fog megváltozni.
A természetes szülés nálam nem jöhet szóba egyébként, de van sebem, amivel meg vagyok békélve.
Kinek mi a tapasztalata ezzel a témával kapcsolatban?
Mindig husis voltam, de jól eloszlott rajtam, volt valami alakom. Terhesség alatt odafigyeltem, cukor terhelés miatt diétáztam, viszont brutálisan vizesedtem, így 20 kilóval zártam. 2 hét alatt 18 kiló lement, 2 kg maradt rajtam. Így 163 centihez 70 kiló vagyok. Számokban jól hangzik, hisz csak 2 kg, de teljesen alaktalan lettem. Olyan vagyok mint egy hordó, iszonyat vastag karokkal.
Próbálok odafigyelni az étkezésre, sokaz
Véletlen elküldtem. Szóval sokat sétálunk, de nem mozdul. Szoptatás miatt még nem tudtam drasztikusabb diétába fogni, de 3 hónap múlva abba hagyom( akkor lesz 1 éves).
De ez genetika is. Anyu például mindig vékonyka volt, ő szülés után 1 hónappal 45 kiló volt, hiába evett(és eszik azóta is).
Majd alakul valahogy, de lehet hogy szerencsés leszel és semmi nem marad rajtad. Ezen kár előre izgulni.
En vekony alkat voltam szules elott, terhesen viszonylag sokat felszedtem, mert fegyelmezetlenul zabaltam. Ket eves volt a lanyom, mire sikerult az eredeti sulyomra visszaallni mozgassal es odafigyelessel, ezzel mar nincs gond.
Ami viszont zavaroan megmaradt, hogy a bal mellem sokkal nagyobb lett, mint a masik...latvanyosan asszimetrikus az osszkep furdoruhaban, melltartot is nehezen talalok. Ami meg negativum, hogy a mensim is hosszabb es kicsit fajdalmasabb lett, ez mondjuk kivulrol legalabb nem latszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!