Van aki csak azért esik teherbe, hogy kihasználja, lehúzza a gazdag pasit? Ha igen, ennek mi értelme van, gyerektartás? Vagy előrébb gondolkodik, hogy a gyereknek mindene meglegyen?
Figyelt kérdés
A szomszéd csaj csak max. pár heteket dolgozott egyszerű helyeken (tehát nincs karrierje, és látszólag nem is akar).
Aztán most teherbe esett egy gazdagabb sráctól (akit kb. 1-2 hónapja ismer). Ennek mégis mi értelme volt?
ma 13:15
2/6 anonim válasza:
Megint egy olyan valaki, aki csak a hülye embereket hallgatja.
Szerinted kinek éri meg végigcsinálni egy terhességet, szülés, utána 5-6 évre gyakorlatilag csak a gyerekkel foglalkozni éjjel-nappal, utána még 15-20 évig a gyerekkel törödni, és mindezt havi aximum 100000 Ft-ért?????
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, csak fura, és érdekelne, más is ismer-e hasonló esetet...
ma 13:34
4/6 A kérdező kommentje:
"Szerinted kinek éri meg" - Láthatóan a csajnak megérte, de én se értem pontosan miért... Mondjuk rendes munkája sosem volt, csak kórházi mosoda, eladói állások, stb. és az is csak hetekig, mert elküldték.
ma 13:36
5/6 anonim válasza:
Lehet már régóta gyerekre vágyott, és úgy volt vele, hogy ez a legjobb alkalom... az is lehet, hogy a pasi akarta. Lehet véletlenül sikerült, de úgy döntöttek, hogy megtartják.
Ezt csak akkor fogod tudni, ha megkérdezed 😀
6/6 anonim válasza:
Sem neked, sem nekünk nincs hozzá közünk. Egyébként aki érdekből csinálja, az nem a gyerektartásra hajt, hanem férjet akar fogni. Van akinek bejön, másnak meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!