Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a reális gyerektartás...

Mi a reális gyerektartás jelenleg két kamasz gyerekre? Van értelme a bíróságon emelést kérni, vagy akár rosszabbul is járhatok vele?

Figyelt kérdés
100 ezer forintot kapok két gyerek után. Nem tudom, az apjuknak mennyi a fizetése, amikor együtt éltünk, átlagos volt (2020-ban 250 nettó).

jan. 7. 11:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Ez teljesen jó tartasdij, ha az apa fizetése még mindig 250 körül van, nem is esélyes az emelés. 130e a csaladival két gyerekre csak elég, és akkor még a te jövedelmedből semmit hozzá nem tettél
jan. 7. 13:21
 2/12 A kérdező kommentje:
2020 óta eltelt egy fél évtized, ételárak megduplázódtak, a gyerekek ovis-kisiskolásból tizenévesek lettek. Jóval többet költök ételre, higiénia termékekre, szükségük van mobilra, külön sportra stb.
jan. 7. 14:07
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Értem. A te netto fizetésed mennyi?
jan. 7. 14:09
 4/12 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy nem, se mobilra, se külön sportra nincs szükségük, az extra, a te döntésed
jan. 7. 14:26
 5/12 A kérdező kommentje:
De, egy egyedül közlekedő kamasznak szüksége van mobilra. Sportra is a gerince miatt, mivel iskolai, ingyenes lehetőség nincsen rá.
jan. 7. 15:03
 6/12 anonim ***** válasza:
25%
sport ha nincs ingyenes akkor otthon tornázon ,ha nincs pénz uszásra vagy hasonlora akkor vagynem jár vagy az már te dolgod megoldani anyagilag ,telefonbol sem kell legdrágåbb legmenöbb.
jan. 7. 15:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Elmehetsz bíróságra, de ha papíron nem keres többet, akkor nem hiszem, hogy sokkal többet ítélnek meg.
jan. 7. 16:59
 8/12 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem 5év alatt biztosan emelték a fizuját, ha normális helyen dolgozott, kivéve ha kibulizta, hogy a többit zsebbe kapja.Hol/mit dolgozik?
jan. 7. 17:12
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
A barátnőm 80-at kap két tizenévesre.
jan. 7. 20:34
 10/12 anonim ***** válasza:
61%

Igencsak kevéske az a 100.000

Csak egy normális cipő 30.000 körül van.

Esznek mint a lovak a tinik, mozi, egy smink, egy bármi.

A különelo szülő úgymond többet kell adnia mint akivel el mert ő adja a fizetéset + idejét ami a bírósagon úgymond "pénzt ér".

Emeltess mert ez az összeg semmit nem ér. Kérj ingyenes jogi tanácsadást, de én emeltetnem legakabb 70-70-re.

jan. 7. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!