Ha a bíróság megállapított egy gyerektartásdíjat és a munkáltatót kéri hogy vonják a fizetésből akkor ez ellen fellebezhet apuka?
Figyelt kérdés
nov. 8. 15:21
1/10 anonim válasza:
Persze. Amíg nem jogerős az ítélet, simán lehet fellebbezni ellene
2/10 anonim válasza:
Már megint te? Persze. Nem jogerős ítélet ellen mindig lehet fellebbezni. Kérdés, hogy van-e értelme. Ennek nincs. Mire hivatkozol? Majd fizetsz néha, amikor kedved tartja?😂 Egyébként a fellebbezés sincs ingyen. Magad alatt vágod a fát. Anyuka biztos jól szórakozik 😂
3/10 anonim válasza:
2
Nézd, ha bírósági letiltassal megy a gyermektartasdij, akkor pl nem kaphat hitelt sem. Nem tudom ki ez a kérdező, de nem feltétlenül kellene azonnal a leghosszabbat feltetelezni róla.
4/10 anonim válasza:
#3! Én tudom. Tessék, mostmár te is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
5/10 anonim válasza:
3
Ne haragudj, de elarulod, miből gondolod, hogy ugyanaz a két kerdezo?
6/10 anonim válasza:
Amúgy meg alapesetben nem bírósági letiltással ítélik meg a tartasdijat. Arra túlnyomó tobbsegben akkor kerül sor, ha q kötelezett hosszabb ideje nem fizet, vagy van másik gyermek is, akire nem fizet.
7/10 A kérdező kommentje:
Én az anyuka vagyok. 30.000-ret akart fizetni, amit a bíróság elutasított es megállapított 42.000-ret. De most olvasom hogy ez ellen fellebezhet. Pedig benne van hogy a munkáltató vonja majd a fizetéséből, minden hó 15 napjáig teheti meg. De most rám írt hogy sokkalja ezt az összeget.
nov. 9. 13:02
8/10 anonim válasza:
Persze hogy fellebbezhet. Te is megteheted. Minden perszereplő megteheti, amíg jogerős nem lesz az ítélet. Vedd elő a te példányodat és nézd meg, mi a határidő benne. De mondjuk az összeg és a bírósági letiltás között nincs összefüggés
9/10 A kérdező kommentje:
15 napon belül lehet intézkednie.
Ha úgy van irva a végzésben hogy felhivja a bíróság a munkáltatót hogy a jövedelemből vonják a pénzt azt a biróság közli a munkáltatóval vagy az alperes mondja a munkáltatójának? Mert erről papírt kaptam, de nem tudom hogy erről a munkáltatója is értesül?
nov. 9. 13:15
10/10 anonim válasza:
A bíróság kipostázza a letiltásról való határozatot a munkaltatonak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!