Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme elbeszélgetnem a sógornőmmel, mint anya az anyával?

Figyelt kérdés

Testvéreméknél a három gyerkőc közül a legnagyobb beteg, sokat vannak kórházban, ráadásul mindent is elkap mindenhonnan. Az anyukája vele van, a tesóm meg 3 állásban dolgozik, hogy legyen pénzük.

A kicsik pedig egyre jobban megsínylik ezt az egészet. Próbálunk segíteni amiben csak tudunk, de nagyon nem jó felé mennek a dolgok. A kicsiket az anyjuk le se ... A testvérem próbál velük foglalkozni, de ideje nincs rá, a feleségével meg hiába beszélt, csak a magáét fújja, hogy a nagynak most teljes emberre van szüksége. Ez igaz is, de a kicsiknek is szükségük lenne rá. Arra gondoltam, hogy felhívom, hogy beszélgethessünk egy kicsit, de félek, hogy semmi értelme nem lenne vagy esetleg még rontanék is a dolgon. Szerintetek?

tegnap 12:18
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
50%

Én arra lennék kíváncsi, hogy szívbeteg vesebeteg gyerek mellé MIÉRT vállaltak még 2 gyereket?

Nekünk is beteg gyerekünk van. 5 éves koráig állandóan orvosnál és kórházban voltunk. Több városban. De legalább beláttuk, hogy emellett nem tudunk több gyereket vállalni. Mert ha a férjem dolgozik, én meg rohanok a kórházba a gyerekkel, akkor nem fér bele a testvér.

7 év korkülönbségnél már látniuk kellett,a két kicsi születése előtt is,hogy ez nem fog menni!!!

tegnap 17:43
 32/40 anonim ***** válasza:
71%

31

Mondjuk lehet hogy akkor nem volt olyan rossz a gyerek allapota? Amúgy meg az azért csak még van, hogy két 3 éves gyerek az konkrétan egy ikerpár, amit elég nehéz csak úgy osszehozni?

tegnap 17:47
 33/40 anonim ***** válasza:
25%

31

Hát ez az. Felelőtlenek voltak. Ha akarták őket, ha csak véletlen volt, mindegy

A vége hogy a gyerekek nem egészséges, jó környezetben nőnek fel.

Aztán majd anyuka ne lepődjön meg hogy a két kicsi nem van úgy oda érte.

tegnap 17:56
 34/40 anonim ***** válasza:
35%
31# Ha jól vettem ki kellett a 3 gyerek, gondolom CSOK, Babaváró, minden is be lett vállalva.
tegnap 18:00
 35/40 anonim válasza:
70%

Persze van értelme elbeszélgetned vele.

Mondjuk én a sógornő helyében közölném, hogy vegyél magadnak egy vibrátort, ha ennyire nincs mivel foglalkoznod.

tegnap 18:54
 36/40 anonim ***** válasza:
95%
Bezzeg az apjuk egy kész főnyeremény. Nem tud velük foglalkozni, inkább elköltözteti őket a testvéréhez, mert ő dolgozik. Hát képzeld, emberek milliói nevelnek gyereket munka mellett. Pl. én is.
tegnap 19:16
 37/40 anonim ***** válasza:
93%
Ez úgy kamu, ahogy van. Csak azért költötted hozzá, hogy nálad laknak a gyerekek, mert mindenki beléd állt, amire nem számítottál, azt hitted, az anyukát szidja majd mindenki...
tegnap 21:45
 38/40 anonim ***** válasza:
54%
Ezt én sem hiszem. Ezt írod: "Nekem is van sérült gyermekem, de miatta nem passzoltam le a többit." Tehát minimum három gyereked van, köztük egy sérült, és még befogadtatok két kisgyereket és a férjed testvérét? Persze.. Na meg ha igaz lenne, akkor leírtad volna az elején az egész sztorit, nem kommentekben csepegtetted volna a részleteket.
tegnap 22:53
 39/40 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam ilyet írni, de ez szerintem is hazugság.

Számomra váló ok lenne, ha lenne egy beteg gyermekem és a párom a testvéréhez és sógornőmhöz meg saját közös gyerekükhöz költözne nélkülem két kicsi gyerekemmel!

Egyedül akkor tudom ezt elképzelni, ha friss szívműtéten esett át, tiszta a ház és hazaengedték és ilyenkor várni kell, hogy befogadja a szervezet. Olyankor tényleg a kisebbektől nem kaphat el semmit.

De akkor nekem elképzelhetetlen, hogy miért pont a tesóhoz, ahol már van gyerek( elvileg beteg)? Akkor már inkább valamelyik nagyszülőhöz ment volna az édes apuka...

ma 00:29
 40/40 anonim ***** válasza:
Ui: de ez akkor is rövid időnek kellene lennie. Pár hónap, míg a doki nem engedi meg. Ebben az esetben azonban támogatni kell, hogy mihamarabb visszakerülhessenek hozzá a gyerekek. A gyerekeknek meg mesélni kell édesanyjukról és a telefonos kommunikácót ki kell használni.
ma 00:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!