Szerintetek van értelme elbeszélgetnem a sógornőmmel, mint anya az anyával?
Testvéreméknél a három gyerkőc közül a legnagyobb beteg, sokat vannak kórházban, ráadásul mindent is elkap mindenhonnan. Az anyukája vele van, a tesóm meg 3 állásban dolgozik, hogy legyen pénzük.
A kicsik pedig egyre jobban megsínylik ezt az egészet. Próbálunk segíteni amiben csak tudunk, de nagyon nem jó felé mennek a dolgok. A kicsiket az anyjuk le se ... A testvérem próbál velük foglalkozni, de ideje nincs rá, a feleségével meg hiába beszélt, csak a magáét fújja, hogy a nagynak most teljes emberre van szüksége. Ez igaz is, de a kicsiknek is szükségük lenne rá. Arra gondoltam, hogy felhívom, hogy beszélgethessünk egy kicsit, de félek, hogy semmi értelme nem lenne vagy esetleg még rontanék is a dolgon. Szerintetek?
Én arra lennék kíváncsi, hogy szívbeteg vesebeteg gyerek mellé MIÉRT vállaltak még 2 gyereket?
Nekünk is beteg gyerekünk van. 5 éves koráig állandóan orvosnál és kórházban voltunk. Több városban. De legalább beláttuk, hogy emellett nem tudunk több gyereket vállalni. Mert ha a férjem dolgozik, én meg rohanok a kórházba a gyerekkel, akkor nem fér bele a testvér.
7 év korkülönbségnél már látniuk kellett,a két kicsi születése előtt is,hogy ez nem fog menni!!!
31
Mondjuk lehet hogy akkor nem volt olyan rossz a gyerek allapota? Amúgy meg az azért csak még van, hogy két 3 éves gyerek az konkrétan egy ikerpár, amit elég nehéz csak úgy osszehozni?
31
Hát ez az. Felelőtlenek voltak. Ha akarták őket, ha csak véletlen volt, mindegy
A vége hogy a gyerekek nem egészséges, jó környezetben nőnek fel.
Aztán majd anyuka ne lepődjön meg hogy a két kicsi nem van úgy oda érte.
Persze van értelme elbeszélgetned vele.
Mondjuk én a sógornő helyében közölném, hogy vegyél magadnak egy vibrátort, ha ennyire nincs mivel foglalkoznod.
Én nem szoktam ilyet írni, de ez szerintem is hazugság.
Számomra váló ok lenne, ha lenne egy beteg gyermekem és a párom a testvéréhez és sógornőmhöz meg saját közös gyerekükhöz költözne nélkülem két kicsi gyerekemmel!
Egyedül akkor tudom ezt elképzelni, ha friss szívműtéten esett át, tiszta a ház és hazaengedték és ilyenkor várni kell, hogy befogadja a szervezet. Olyankor tényleg a kisebbektől nem kaphat el semmit.
De akkor nekem elképzelhetetlen, hogy miért pont a tesóhoz, ahol már van gyerek( elvileg beteg)? Akkor már inkább valamelyik nagyszülőhöz ment volna az édes apuka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!