Ennek mi értelme?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy anyukával séta közben, egyidősek kB a gyerekeink. Tök jól eljatszodtak ők is, mi is beszéltük milyen jó, mert kevés kisgyerekes lakik a környéken. Megbeszéltük, hogy másnap is találkozunk. Bejelölt facebookon.

Aztán mentünk sétálni, írtam neki, nem reagált. Zaklatni nyilván nem akartam. Azóta ha egyszer egyszer osszefutunk az utcán, mintha szivesseget tenné, hogy köszön, kB rám se néz. Apukával 1x ossgefutottunk, akkor is is tok jól elvoltak a gyerekek, tok jó fej volt apuka is, persze lehet, hogy ő is csak így elsőre.

Nyilván nem ez a legnagyobb problémám, csak nem tudom mi a baj velem, ennyire ellenszenves lennék?

szept. 2. 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Lehet az a baj, hogy apukaval bratyiztál.
szept. 2. 12:23
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is apukának lehet ehhez valami köze.
szept. 2. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Első gondolatom az volt, hogy nem voltál neki szimpatikus. Aztán ahogy tovább olvastam, lehet féltékeny apukára. Valószínű nem tetszett neki, hogy együtt töltöttetek időt és nem akarja hogy ez gyakori legyen.
szept. 2. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen gondolom hogy apukahoz köze lenne a dolognak. Én is jártam így már. Tok jót beszélgettünk minden bejelölték egymást aztán annyiban maradt a dolog. Szerintem nem érdemes túl sokat foglalkozni ezzel.
szept. 3. 08:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem a szomszéd asszonyom ilyen.

Van amikor beszélget velem, köszön rendesen, máskor meg a fejét is elforditja.

Nem is barátkozik vele, csak beszélünk ha éppen jó a kedve, pedig a gyerekeink majdnem egyidősek.

szept. 3. 08:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Apukával osszefuttunk az utcán, ott voltak a gyerekek, kB 20 percet játszottak. Lenne olyan nő, akinek ez nem tetszik?

Nem foglalkoznék vele, csak tündéri a kislány is, tok jól eljátszodtak, egyidősek a gyerekek, közel is lakunk, mi is egyidősek vagyunk, de akkor mindegy.

szept. 3. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi lehet a baja, én is ismerek hasonlót.

Egyik anyuka a játszótérről: a gyerekeink mindig tök jól eljátszottak, mi meg addig eldumáltunk. Majd jött az ovis nyílt nap, és tökre megörültünk (én és a gyerek), hogy ugyanazt az ovit nézik ők is. De ahogy beléptünk a terembe, azonnal felálltak és kimentek az udvarra, levegőnek néztek. Kint amúgy apuka megörült nekünk, váltottunk pár szót, de se a kislány, se az anyja nem jött oda hozzánk. Később anyuka intett egyet messziről.

Végül mi nem abba az oviba irattuk a gyereket (nem miattuk), de nem is baj, erre nem lennék mindennap kíváncsi. És semmi előzménye nem volt. Vagy fél évig rendszeresen összefutottunk, jól kijöttünk.

Na mindegy, visszatérve a kérdésedre, ha annyit nem tud odabökni, hogy most nem ér rá/későn olvasta az üzenetet, majd máskor összehozzátok stb. akkor ne is erőlködj vele.

szept. 3. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak olyan időszakaim, amikor nem szeretek beszélgetni senkivel. Nem tudhatod, hogy milyen gondja-baja lehet, ami miatt megerőltető lenne számára egy laza csevely.
szept. 15. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!