Van értelme "csak úgy" neurológushoz vinni?
Az én kisfiam 8 hónapos koráig fókázva kúszott, aztán felállt és kapaszkodva lépegetett. 9-10 hónaposan kezdett el mászni, a 11. honapjában még nem ült egyenes háttal, a hónap közepére kiült, felült, ahogy kell.
Eszembe nem jutott neurológushoz, dévényeshez, akárkihez rohangálni.
Te se parád túl a dolgokat, játsszál sokat a gyerekeddel, hintázzatok, pattogjatok fittlabdán, az ágy tetején, höcögtesd a térdeden, tornázzatok mondókákra, énekelj neki, táncoljatok/ringasd zenére. Ezek a semmiségnek tűnő mindennapi dolgok a legjobb idegrendszert fejlesztő foglalkozások és nem utolsó sorban szuper közös program.
Köszi a válaszokat! Kettes,ebben hatalmas igazság van,igyekszem is észben tartani!
Azért érdekes amúgy,mert pár hónapja írtam ki kérdést,dierekt ezért,mert még nem ült a gyerek (azt hiszem nem ide,hanem valami db csoportba) de ott meg a többség azt javasolta,vigyem el neurológushoz,meg milyen felelőtlen vagyok,hogy ez eszembe sem jutott. Most meg azért vagyok hibbant,mert vinni akartam(nem ellentétek szól,nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ!). Ki érti ezt,én nem😅
Azért emeltem ki,mert végül elvittem,és erre varrjatok gombot:
Az orvos szerint kissé hipoton (mikor két devenyes is azt mondta,nem az,és tudtommal ez nem változik,vagy az,vagy nem), a gyerek narancssárga,sok karoti T eszik,nem mkndta a gyerekorvos vagy a védőnő? Nem,sőt,említett két személy az egy éves statuszon azaz egy hete megdicsérte,milyen jó színben van a gyerek...ezen kívül alig kérdezett valamit,és lecseszetr,hogy egy éves korban már nem kellene éjszaka ennie,tessék nappal eleget adni neki...aha,mondom,én adok neki,de ha nem akar enni,akkor osszecsikja a száját és kész..erre: hát ez meghaladja a képességeim,de egy éves kor után nem eszünk este,és a szopirol is szoktassam le. Ja és kioktatast kaptam hogy felelőtlen vagyok,amiért nem csináltam neki még komplett vérvételt,pedig évente kellene. Gyerekorvos ilyenről egy szót sem szólt. Szóval így állunk. És ez volt 35 ropi. Gyönyörű. És akkor csoda,hogy a gyakori tele van ilyen kérdésekkel,ennyit érnek az orvosok,egy kalap sz... ahány orvos annyi "szak"vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!