Aki minden nap kitesz egy képet a kisbabájáról, mi
értelme?
Figyelt kérdés
Értem én, örülnek. És annyira, hogy meg akarják osztani az egész világgal az örömüket. Ez is rendben van. Egyszer. Vagy ritkán. De miért kell minden közösségire minden nap kitenni egy képet, néha már pár órával az után is, hogy megszületett a baba. És a babás képeken kívül minden bejegyzés, hogy milyen nehéz anyának lenni, meg viseli a heget császármetszés után, stb stb. És elhiszem hogy nehéz meg így van, de hónapok óta erről látni bejegyzéseket már idegesítő. És ahogy egyre többen szülnek, egyre több ilyen bejegyzés van ugye, mert szinte mind ezt csinálja, minden tele van velük. Tiszteletet érdemel, aki csendesen meg tud élni és a szívébe tud zárni 1-1 pillanatot, nem mindet a külvilág orrára köti… pedig ennek kellene lenni a normálisnak.
Ha nem tetszik gorgess tovabb,vagy allitsd le a kovetesuket azoknak a szemelyeknek akik ezt csinaljak...problema megoldva.
2023. ápr. 27. 11:47
3/19 anonim válasza:
Regen fenykepeket csinaltak az emberek,aztan vegiglapoztak a rokonsagnak az albumot...akkor nem volt gyakori,hogy valaki megkerdezze miert csinaljak ezt a szulok...
2023. ápr. 27. 11:49
4/19 anonim válasza:
Mert ő így akarja, így tartja jónak. Ha téged zavar, ne nézegesd
2023. ápr. 27. 11:50
5/19 A kérdező kommentje:
Igen, csinaltak képeket, de nem volt mindenki önkéntes híresség. Nem voltak tele az újságok babafotókkal, méghozzá ugyanazokkal napi szinten. Megnézték ők meg a rokonok. De Zsuzsikának a boltba nem vittek minden nap egyet, hogy nézze meg ma hogy van felöltöztetve a gyerek. Meg Zsuzsikát is idegesítette volna ha ezzel bejárkálnak hozzá.
Pont abban a korban vagyok, hogy a legtöbb ismerősöm terhes és szül, és a legtöbbjét ki kell törölni/követni mert idegesítőek :D egyet kikövetek jön egy másik :D végtelen…
2023. ápr. 27. 12:02
6/19 anonim válasza:
Az még semmi, hogy kiteszi az új képeket. De, hogy megosztja az 1-2-3-4 évvel ezelőttieket is, az már tényleg sok.
Na meg van egy határ. Amikor a bilizős, fürdőkádas képet is kiteszik, azt már én is feljelenteném legszívesebben. Nem rosszindulatúság miatt, hanem mert visszaélnek a gyermek személyiségjogaival. Aztán meg csodálkoznak, hogy mennyi pedofil vadállat van és meg vannak sértődve, hogy lelopjàk a képeket és felhasználják máshol, holott ők maguk osztották meg.
2023. ápr. 27. 12:11
7/19 anonim válasza:
Nem baj,akkor csak nyomogasd a kovetes gombot ha zavar...jo lenne ha az emberek nem dumalnanak bele mas dolgaba vegre...persze a kacsaszajas,,mindenem kivan utszeli ribizli kepei okék ugyanez a felmeztelen ferfiak kepeivel is ...azokat nem szolja meg senki.
2023. ápr. 27. 12:14
8/19 anonim válasza:
mert butak. fogalmuk sincs mennyi perverz van az interneten en sosem rakok fel vilaghalora keoet a 17 honapos kislanyomrol.
2023. ápr. 27. 12:16
9/19 A kérdező kommentje:
6os így van.
7es, de igen, azokat is megszólják, úgy ahogy most te is. Olyan ismerősöm is van aki magáról tesz ki minden nap 1, de van hogy több képet is, és hol csücsörít, hol a seggét tolja ki…az is elképesztő jelenség, de az nem ez a kategória :D
2023. ápr. 27. 12:18
10/19 anonim válasza:
Komolyan nem értem. Nem tudsz tovább porgetni? Az ő gyereke, ő így látja jónak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!