Van értelme újrafestetni?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy van ilyen lemosható falfesték. Amúgy nem terveztünk újra falat festetni, de a környezetünkben mindenki mondta, hogy ők ilyet szeretnének a gyerekszobába.
Mennyire hasznos ez a festék?
2023. márc. 27. 08:22
1/12 anonim válasza:
Kisebb foltokat letörölsz róla,pl ha ráfröccsen valami. De ez se csodaszer. Nekünk olyan van a konyhában, folyosón.
2/12 anonim válasza:
Csak emiatt nem festenék ki… de sokkal tartósabb,, nàlubk az egész hazban eleve ilyen van..
3/12 anonim válasza:
Nekünk az egész házban olyan van. Polifarbe matt latex. Én töröltem már le róla babakakit, pürét, kifröccsent olajat, koszos mancsnyomokat. Én imádom. Lehet dörzsölni is szivaccsal, nem csak finoman törölgetni.
4/12 anonim válasza:
Nálunk nem kenték össze a gyerekek a falat sosem, pedig öt is van és elég liberálisan voltak/vannak nevelve. Mondjuk azt el tudom képzelni, ha az étkezőasztal pont sarokban van, akkor érdemes. Koszos kéznyomok csak az ajtókra szoktak kerülni, falra rajzolni meg sosem jutott eszükbe.
5/12 anonim válasza:
Nekünk dulux van, nem a gyerekek miatt, de semmit nem sikerült letörölnöm szépen, ott maradt egy törlésfolt, ami látszik fénynél.
6/12 anonim válasza:
Nálunk az etetőszék volt viszonylag közel a falhoz és néha felborította vagy kiverte a kezemből a kaját, úgy lett olyan a fal.
7/12 anonim válasza:
Nálunk is dulux van. Cart se ér 😓
pont ahogy az 5ös írja, dörzsöltem és ott a folt.
Megérkezett a bezzeg nekem 5 gyerekem van, mégsem értek a falhoz véletlenül sem 😂
Nevetséges vagy
8/12 anonim válasza:
A polifarbe matt latex a legjobb. Fodrászatban a falra fröccsent hajfestéket is le lehetett mosni róla. Nem ártott neki a domestos sem.
9/12 anonim válasza:
7. Nem azt írtam, hogy nem értek a falhoz, hanem hogy csak a gyerekek vagy pláne leendő gyerekek miatt nem festetném újra a házat, ha még nem érett meg rá amúgy is a helyzet.
10/12 anonim válasza:
Ahhoz képest marha lekezelően írtad le az ezekszerint abszolút nem releváns információkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!