Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van értelme újrafestetni?

Van értelme újrafestetni?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy van ilyen lemosható falfesték. Amúgy nem terveztünk újra falat festetni, de a környezetünkben mindenki mondta, hogy ők ilyet szeretnének a gyerekszobába.

Mennyire hasznos ez a festék?

2023. márc. 27. 08:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hahaha

Nekem 4 van

Nem firkálnak nem koszolnak különösebben vagy szándékosan, de ez a letisztítós nagyon jó, ahogy írtam…

Lehet a gyerekwm nem firkál( mert tényleg csak felügElettel kap eszközt, mert tuti mindenhol az lenne), ellenben én simán ráborîtom a kávémat..

Vagy megy a gyerek kezetmosni és a félfa mellett megfogja a falat.

Szóval 5 gyerek mellett kedves 4… akkor is piszkos lesz, ha figyelsz🤪

Mondjuk ha nem aktuális, akkor csak emiatt nem érdemes valóban lefesteni, ahogy írtam is.

2.

2023. márc. 27. 10:16
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem lekezelésnek szántam, hanem a saját tapasztalatomat osztottam meg. Most rakhatok ide szmájlikat, de akkor már személyeskedés lenne.
2023. márc. 27. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!