Van értelme újrafestetni?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy van ilyen lemosható falfesték. Amúgy nem terveztünk újra falat festetni, de a környezetünkben mindenki mondta, hogy ők ilyet szeretnének a gyerekszobába.
Mennyire hasznos ez a festék?
2023. márc. 27. 08:22
11/12 anonim válasza:
Hahaha
Nekem 4 van
Nem firkálnak nem koszolnak különösebben vagy szándékosan, de ez a letisztítós nagyon jó, ahogy írtam…
Lehet a gyerekwm nem firkál( mert tényleg csak felügElettel kap eszközt, mert tuti mindenhol az lenne), ellenben én simán ráborîtom a kávémat..
Vagy megy a gyerek kezetmosni és a félfa mellett megfogja a falat.
Szóval 5 gyerek mellett kedves 4… akkor is piszkos lesz, ha figyelsz🤪
Mondjuk ha nem aktuális, akkor csak emiatt nem érdemes valóban lefesteni, ahogy írtam is.
2.
12/12 anonim válasza:
Nem lekezelésnek szántam, hanem a saját tapasztalatomat osztottam meg. Most rakhatok ide szmájlikat, de akkor már személyeskedés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!