Csunya dolog csak azert gyereket szulnom, hogy legyen ertelme az eletemnek?
Sosem volt ertelme es nem is lesz. Nincsenek celjaim, nincs semmi ertelme annak hogy elek. Pozitiv vagyok de ezt legbelul tudom..
Ha lenne gyerekem, lenne ertelme felkelni, lenne ertelme mindennek, mert erte csinalnam, lenne erom es tudnam hogy szukseg van ram..
Gonoszsag lenne ezert szulni?
Onzo vagyok?
Szia.
Szerintem nem ettől lesz értelme az életednek, lehet értelme az életednek gyerek nélkül is. Hány éves vagy szívem? Van egy stabil párkapcsolatod ahol a férfi is besegít a gyereknevelésbe?
34/F
Nálam pont fordítva van, azóta nincs értelme az életemnek amióta gyerekem van...
Neked is lehet a mostaninál rosszabb
Gyerektől még senki életének nem lett értelme! Ha így gondolkozol eszedbe ne jusson szülni. Keress pszichológust, nem önző vagy, hanem elveszett, egy gyerekre ne tedd rá a lelki problémáidat, ő ebben még jobban sérülne, mint te most vagy, ekkora nyomást nem lehet felnőtt emberre sem helyezni, nemhogy egy ártatlan lélekre, aki rád szorul.
Aki önmagát a gyerekén keresztül akarja megvalósítani, az sok ember életét nyomorítja meg! Rakd rendbe magad, addig felesleges ilyenen gondolkodni, baromi nehéz szülőnek lenni, ilyen lelkülettel összeroppannál a súlya alatt.
Engem is érdekelne a korod, párkapcsolatod, és az is, hogy miért nincsenek céljaid, és főleg miért érzed, hogy nincs szükség rád!
Igen, önzőség ekkora terhet egy gyerek nyakába varrni.
Nekem gyakran mondogatott olyat anyukám, hogy ha én nem lennék, akkor már rég megölte volna magát, és ahogy egyre nagyobb lettem, ezáltal egyre jobban megértettem, ez mit jelent, annál jobban rettegtem, hogy tényleg megteszi, ha valamivel csalódást okozok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!