Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csunya dolog csak azert...

Csunya dolog csak azert gyereket szulnom, hogy legyen ertelme az eletemnek?

Figyelt kérdés

Sosem volt ertelme es nem is lesz. Nincsenek celjaim, nincs semmi ertelme annak hogy elek. Pozitiv vagyok de ezt legbelul tudom..

Ha lenne gyerekem, lenne ertelme felkelni, lenne ertelme mindennek, mert erte csinalnam, lenne erom es tudnam hogy szukseg van ram..

Gonoszsag lenne ezert szulni?

Onzo vagyok?

2022. szept. 27. 23:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Gondoltál a gyermekre is, milyen lenne neki? Az én anyám is ezért szült engem, nem törődve azzal, hogy mi lesz, ha örökölni fogom a mentális betegségét, ezért igen, önzőségnek tartom. Azt mondta, én mentettem meg őt az öngyilkosságtól. 24 évesen diagnosztizáltak engem is a bipoláris depresszióval, és már nekem is öngyilkossági gondolataim vannak nap mint nap. Isten őrizz, hogy tovább vigyem ezt a vérvonalat és én is erre a sorsa ítéljek valakit.

De nem is kell ehhez mentális betegnek lenni. Ha egy gyerek azért születik, hogy értelmet adjon a TE életednek, azt meg fogja érezni, és nem fogja tudni magát megvalósítani.

2022. szept. 28. 09:28
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon rossz ötlet. Egyrészt nem fogja tudni elhozni az áhított boldogságot, másrészt a gyerek önállósodik és kirepül idővel, akkor mi lesz veled, szabotálod esetleg öngyilkos leszel?
2022. szept. 28. 10:21
 13/16 Derjaderja ***** válasza:
75%
A gyereket a szülők tanítják értelmesen élni. Egy olyan hittel es vággyal születnek, hogy majd mi eligazítjuk őket a világ útvesztőiben, nem azzal, hogy ők adnak értelmet az értelmetlen életünknek.
2022. szept. 28. 12:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Így ne vállalj gyereket, pokol lenne az élete, és neked sem lenne tőle jobb.
2022. szept. 28. 14:27
 15/16 anonim ***** válasza:
67%
Ne vállalj így, mert egyrészt nem működne, másrészt a gyerek nagyon megsínylené. Inkább tarts kutyát, vagy olyan állatot, ami szorgalmas gondoskodást igényel.
2022. szept. 28. 15:31
 16/16 anonim ***** válasza:
28%

Minden ember azért csinál gyereket mert önző és dolgozik benne az ösztön és fel hogy egyedül marad… így vagyunk összerakva

Na ugyan mi más oka lehet a gyerekcsinalasnak?

2022. okt. 6. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!