Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van értelme most 0-36kg való...

Van értelme most 0-36kg való gyerekülést venni vagy elég lenne már a 9-36kg? Melyiket vennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Babám 3 hónapos 6,5 kg körül van (hétfőn lesz státusz). Gyerekülést tervezek venni (most van rá nagyobb összegem). Nem lenne gond ha csak később használnánk ha eléri a 9 kilót, mert jól elvan még a hordozóba is és am se megyünk hosszabb utakra csak a környéken. Ami vonz a 0-36kg-os típusokba az az, hogy 360 fokba kiforgatható. Viszont attól tartok, hogy hamar eléri a 9 kg-ot és még nem tud ülni. Nehéz olyat találni ami 9-36ig jó és dönthető (vagy csak béna vagyok) na mindegy a lényeg, hogy nem tudom melyiket vegyem...
2022. szept. 28. 16:18
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Mi 0-18 kilósnak valót vettünk mert csak azokat lehetett menetiránynak háttal is berakni.

A kifordithato engem is vonzott de olyat nem találtam.

A 0-36 kilósat nagyon nem ajánlják, mivel lehetetlen olyan széket csinálni, ami véd egy 8 hónapost meg egy 8 évest is ..

Így mi inkább veszünk 4 ülést, mindig a megfelelőt.

Amúgy ez dönthető, de csak kb 8 9- hónaposan tettem ebbe. Amikor már rendesen ült, mert azért nem egy kagyló forma... Addig a hordozóban utazott.

Ami megfizethető és kiforditható, nem jó a biztonsági besorolása, aminek meg jó, az vagy 400ezerbe kerül... Te tudod.

2022. szept. 28. 16:31
 2/3 anonim ***** válasza:
68%

Nem teljesen ertem a dilemmadat.

A hordozo eleg sokaig jo. Nekunk egy maxi cosi cabriofix volt, 0-13kg-ig jo, de max 12 hoig (a magassag a donto!). Mi 11-12 honapos koraig azt hasznaltuk. Nekem sokkal praktikusabb volt, mert ha elaludt a kocsiban, ki tudtam venni hordozostul.

Ezutan egy 0-36 kg ulest vettem, 360 fokosat, donthetot. Touragoo turn tech-et vettem, de a lionelo bastiaan-al is szemeztem. Az ar dontott.

2022. szept. 28. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja es be lehet forgatni menetirannyal hattal. Talan vmikor masfel eves kora utan forgattam menetiranynak elore.
2022. szept. 28. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!