Van értelme most 0-36kg való gyerekülést venni vagy elég lenne már a 9-36kg? Melyiket vennétek a helyembe?
Mi 0-18 kilósnak valót vettünk mert csak azokat lehetett menetiránynak háttal is berakni.
A kifordithato engem is vonzott de olyat nem találtam.
A 0-36 kilósat nagyon nem ajánlják, mivel lehetetlen olyan széket csinálni, ami véd egy 8 hónapost meg egy 8 évest is ..
Így mi inkább veszünk 4 ülést, mindig a megfelelőt.
Amúgy ez dönthető, de csak kb 8 9- hónaposan tettem ebbe. Amikor már rendesen ült, mert azért nem egy kagyló forma... Addig a hordozóban utazott.
Ami megfizethető és kiforditható, nem jó a biztonsági besorolása, aminek meg jó, az vagy 400ezerbe kerül... Te tudod.
Nem teljesen ertem a dilemmadat.
A hordozo eleg sokaig jo. Nekunk egy maxi cosi cabriofix volt, 0-13kg-ig jo, de max 12 hoig (a magassag a donto!). Mi 11-12 honapos koraig azt hasznaltuk. Nekem sokkal praktikusabb volt, mert ha elaludt a kocsiban, ki tudtam venni hordozostul.
Ezutan egy 0-36 kg ulest vettem, 360 fokosat, donthetot. Touragoo turn tech-et vettem, de a lionelo bastiaan-al is szemeztem. Az ar dontott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!