Aki minden nap kitesz egy képet a kisbabájáról, mi értelme?
8as, helyes.
Én most várom a babámat, de elképzelhetetlennek tartom, hogy szülés után egyből töltsem fel a képet, hogy megszültem. És onnan kezdve naponta mutogassam olyan embereknek, akiket nem érdekel. Mert ha belegondolsz, általában nem csak a rokonok ismerősök, a többieknek meg aligha van kedve napi szinten megnézni a babád.
És igen, az internetnek rengeteg veszélye van. Szerintem már gyerekkortól meg kell tanítani a gyereknek is, mert ebbe születnek bele.
Jahh, olyan ismerősöm is van, akinek gyereke nemrég ment iskolába de már facebookja van. Nem ismerősöm a gyerek.
Az én kérdésem, akkor és annyit válaszolok, amennyit a kedvem tartja.
Menj képeket lőni instára😂
Jaj de hisztis van, biztos csak a hormonok vagy alapból ilyen vagy akkor szegény párod...mi van akkor ha megosztanak képet a gyerekről?? Engem speciel nem zavar, de én nem teszek ki állandóan se olyat amin kellemetlen szituacióba hozhatom később illetve olyat sem ahol félmeztelen stb.
Semmi gond nincs ezzel ha az ember kirak egy képet,mondjuk a kórházban készült baba fotót később arról ahogy növekszik.. szerintem a túlzások túlzása,hogy ezen kell pörögni meg azon jajj mennyi perverz van..ja aggódjon, mérgelődjön az ember légyszíves mindenen az a legjobb...
Sehol nem írtam, hogy azzal gond lenne, hogy néha valaki kitesz egy képet.
Én azokról beszélek aki minden nap kitesz egy képet. És ahogy írták feljebb, pontosan úgy van, fürdetés meg minden közben is.
Nem normális dolog.
Az se normális, aki ezen pörög és még kérdést is kiír róla.
Pár hét múlva már nem lesz ilyen uncsi az életed, mikor megszületik a gyereked, remélhetőleg és akkor nem kell ilyen marginális problémákkal foglalkoznod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!