Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki minden nap kitesz egy...

Aki minden nap kitesz egy képet a kisbabájáról, mi értelme?

Figyelt kérdés
Értem én, örülnek. És annyira, hogy meg akarják osztani az egész világgal az örömüket. Ez is rendben van. Egyszer. Vagy ritkán. De miért kell minden közösségire minden nap kitenni egy képet, néha már pár órával az után is, hogy megszületett a baba. És a babás képeken kívül minden bejegyzés, hogy milyen nehéz anyának lenni, meg viseli a heget császármetszés után, stb stb. És elhiszem hogy nehéz meg így van, de hónapok óta erről látni bejegyzéseket már idegesítő. És ahogy egyre többen szülnek, egyre több ilyen bejegyzés van ugye, mert szinte mind ezt csinálja, minden tele van velük. Tiszteletet érdemel, aki csendesen meg tud élni és a szívébe tud zárni 1-1 pillanatot, nem mindet a külvilág orrára köti… pedig ennek kellene lenni a normálisnak.
2023. ápr. 27. 11:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

8as, helyes.

Én most várom a babámat, de elképzelhetetlennek tartom, hogy szülés után egyből töltsem fel a képet, hogy megszültem. És onnan kezdve naponta mutogassam olyan embereknek, akiket nem érdekel. Mert ha belegondolsz, általában nem csak a rokonok ismerősök, a többieknek meg aligha van kedve napi szinten megnézni a babád.

És igen, az internetnek rengeteg veszélye van. Szerintem már gyerekkortól meg kell tanítani a gyereknek is, mert ebbe születnek bele.

Jahh, olyan ismerősöm is van, akinek gyereke nemrég ment iskolába de már facebookja van. Nem ismerősöm a gyerek.

2023. ápr. 27. 12:27
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
Szakadj mar le a temarol...te nem teszel ki majd masok tesznek...te leszel a szuperhos anya.ertjuk.
2023. ápr. 27. 12:37
 13/19 A kérdező kommentje:

Az én kérdésem, akkor és annyit válaszolok, amennyit a kedvem tartja.

Menj képeket lőni instára😂

2023. ápr. 27. 12:39
 14/19 anonim ***** válasza:
49%

Jaj de hisztis van, biztos csak a hormonok vagy alapból ilyen vagy akkor szegény párod...mi van akkor ha megosztanak képet a gyerekről?? Engem speciel nem zavar, de én nem teszek ki állandóan se olyat amin kellemetlen szituacióba hozhatom később illetve olyat sem ahol félmeztelen stb.

Semmi gond nincs ezzel ha az ember kirak egy képet,mondjuk a kórházban készült baba fotót később arról ahogy növekszik.. szerintem a túlzások túlzása,hogy ezen kell pörögni meg azon jajj mennyi perverz van..ja aggódjon, mérgelődjön az ember légyszíves mindenen az a legjobb...

2023. ápr. 27. 12:42
 15/19 A kérdező kommentje:

Sehol nem írtam, hogy azzal gond lenne, hogy néha valaki kitesz egy képet.

Én azokról beszélek aki minden nap kitesz egy képet. És ahogy írták feljebb, pontosan úgy van, fürdetés meg minden közben is.

Nem normális dolog.

2023. ápr. 27. 12:47
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Ezekről csak annyit tudok mondani,hogy nem gondolják át,eszükbe sem jut,hogy később a gyerekének kellemetlen lehet mikor egy szál semmiben virít fürdés közben a facebookon.Ez szerinten is túlzás, de továbbhörgetek.
2023. ápr. 27. 12:51
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem megyek koszi,nincs instam.inkabb husd le magad
2023. ápr. 27. 12:58
 18/19 anonim ***** válasza:
73%

Az se normális, aki ezen pörög és még kérdést is kiír róla.

Pár hét múlva már nem lesz ilyen uncsi az életed, mikor megszületik a gyereked, remélhetőleg és akkor nem kell ilyen marginális problémákkal foglalkoznod. ;)

2023. ápr. 27. 13:26
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már megszoktam ezt, tovább görgetek és ennyi, nem kell ebből ekkora tragédiát csinálni. De majd, te is belekerülsz ebbe, ha megszületik a kicsi. Tudod, amikor terhes voltam, én sem igazán értettem ezt, és megfogadtam, hogy én nem leszek olyan, mint ők, egy darab képet sem fogok feltenni a gyerekről. Szerinted így lett? A fenét... De majd úgyis jönnek-mennek a hormonok, ha anya leszel, ő lesz minden büszkeséged, biztos te sem fogod tudni megállni, hogy ne tegyél fel képet, akkor teljesen máshogy fogod ezt látni.
2023. ápr. 27. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!