Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vonatozás babakocsival?

Vonatozás babakocsival?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Akik Szeged-Bp. Nyugati között vonatoztatok már babakocsis gyerekkel, hol volt a babakocsi? IC-vel szeretnénk menni, de nem szeretném a drága babakocsit hátul hagyni a tárolóban. Jelenleg egy 3in1 babakocsink van, még kicsit odébb van az utazás, addigra meglesz az új kisebb sport babakocsi(lapra csukható). Egész kicsire csukható, azt feltehetem a csomagtartóra a fejem fölé vagy ha olyan helyre kapok jegyet, akkor a lábamhoz? Nem fognak szólni érte?

A válaszokat előre is köszönöm!

jan. 13. 21:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! A pénztáros nem tudom hogy tud-e helyet választani jelenleg, de ha online, a jegy.mav.hu-n veszed a jegyet, akkor te magad tudsz úgy választani hogy legyen hely a babakocsinak a közelben. Arra figyelj hogy az első osztályra is enged átváltani és ott helyet választani de akkor plusz pénzt kell fizetni. Online, ha időben veszed, kapsz ún. okosjegyet ami olcsóbb is. Utána az online jegyet a telefonodon tudod bemutatni vagy ki is nyomtathatod.
jan. 14. 09:10
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Fuh...

Anyám nyomatja, hogy használjunk már babakocsit. Akárhányszor ovnatozunk és látjuk a babakocsisokat, mindig elszörnyedünk, hogy mit össze szenvednek szegények. Egyszerűen nincsenek av onatok felkészítve rendesen ilyesmire. Ha meg több abakocsis van...

Szóval ez a kérdés most megerősített abban, hogy továbbra sincs szükségünk rá:D

jan. 14. 11:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Az nem opció, hogy vesztek egy utazó sportkocsit ? Mint amit pl repülőre is fel lehet vinni már csak a súly miatt is. Szerintem nem mindegy hogy egy 6 kilos kocsi plusz gyerek súlyát emeled meg vagy egy 11 + gyerek súlya és sokkal jobban elfértek mindenhol.
jan. 14. 13:54
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megnéztem a grafikus helyfoglalási lehetőséget, valószínűleg ezt fogjuk használni :)

12-es! Hidd el, jól tud jönni a babakocsi, pláne amikor haladni kell, a gyerkőc meg már súlyban ott tart, hogy leszakad a derekad :D amíg kisebb volt, gyakran volt rugalmas kendőben itthon is meg utcán is voltunk így

Jelenleg több, mint 11 kg, járni még nem tud, így nagyon jó az a babakocsi:D

Mivel már eleve van egy böszme 3in1,már meg van rendelve az új sport, így már egy 3.kocsira nem szeretnék költeni. Meg muszáj vagyok ilyen fordítható sportot venni, mert még igényli, hogy lásson minket. Amik kisebbek, azok meg nem fordíthatók.

jan. 15. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.