Vonatozás babakocsival?
Sziasztok! Akik Szeged-Bp. Nyugati között vonatoztatok már babakocsis gyerekkel, hol volt a babakocsi? IC-vel szeretnénk menni, de nem szeretném a drága babakocsit hátul hagyni a tárolóban. Jelenleg egy 3in1 babakocsink van, még kicsit odébb van az utazás, addigra meglesz az új kisebb sport babakocsi(lapra csukható). Egész kicsire csukható, azt feltehetem a csomagtartóra a fejem fölé vagy ha olyan helyre kapok jegyet, akkor a lábamhoz? Nem fognak szólni érte?
A válaszokat előre is köszönöm!
A labadhoz nem fog elferni a babakocsi, ez eselytelen.
De ha picire csukhato lesz, akkor felteheted az ules fole, igen. Vaaagy ha ki tudsz valasztani kulon “babakocsis” vagy kisgyerekes helyet (most hirtelen nem is tudom milyen neven fut) akkor az adott kabinban/ beugroban az egyik szelso ules mellett lesz egy kis hely neki.
Nekem elfért.
IC-n az ajtó melletti "egyes" ülés a tipikus babakocsis hely.
De ha négyen utaztunk, akkor asztalhoz ültünk és ott is elfért a nem fedélzeti kompatibilis kocsi is. Ez utóbbiz meg simán felrakod.
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
Egy Espiro Only Way babakocsiról lenne szó, ahogy elnéztem kisebb, mint egy 3in1 babakocsi, illetve ennek nem kell ugye levenni az ülőrészét.
Régebben mindig a bőrönd is a lábamnál volt, azért gondoltam, hogy talán ezért sem szólnak.
Amugy az nem egy kicsi babakocsi osszecsukva, sot. Mondhatni rohadt nagy. :D
Lehet hogy bajos lesz, mert nem nagyon fog elferni sehol.
Szeged-Bp-n szerintem ha nem csúcsforgalmi időben kell és Szegeden legalább 10 perccel hamarabb ott vagy (Budapest felől pedig ha legkésőbb Zuglóban fel tudsz szállni), akkor így télen jobban jársz ha a gyorsvonati részben mész. Szinte biztos lesz saját fülkéd, oda a sport kocsi befér a két sor közé. Így kényelmesen lehet szoptatni, pelenkázni vagy amit akarsz, senki nem ébreszti fel a zajongással a gyereket ha alszik meg ilyenek. Én úgy tapasztaltam hogy az ic rész zsúfoltabb.
Persze az összecsukás is opció, tökéletesen működik amit kitaláltál. Én azért nem szoktam mert sokszor alszik a gyerek a kocsiban.
Ha van grafikus helyfoglalás akkor ki tudod nézni hogy hol van hely a babakocsinak.
A gyorsvonati részben a fülkés kocsikban szűk a folyosóajtó, de sport babakocsival valószínűleg átférsz.
Köszönöm nektek is a válaszokat! :)
4-es! Igen, sajnos nem a legkisebbre csukható, de már jobban járok ezzel, mint a 3in1 babakocsinkkal, aminek csak a váza akkora, mint ez az ülőrésszel együtt😅 sőt még nagyobb is :/
Amikor utazunk nem igazán szeret a babakocsiban lenni, mindig jönne ki, így szerencsére azzal nem kell "bajlódni", hogy benne maradjon :) a neki is veszek jegyet opciót még átgondolom, köszi a tippet! :)
Persze, ez tiszta sor :D
Majd bepróbálkozom, hogy hátha tudok választani, régebben is belememtek a jegypénztárnál egy kis plusz pénzért😅
Folyamatosan Budapestre kellett hordani a babánkat a SOTE 1-re.
1x mentünk IC-vel,soha többet! (Az autót nem bírta hosszú távon egy beteg baba).
A személyvonaton tudtunk sétálgatni, volt hely a babakocsinak, tágasabb sokkal.
Az IC olyan babakocsival, mint egy szardínia konzerv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!