Stokke Xplory babakocsi kisebb autóban is elfér?
Hát lehet, hogy befér, de akkor nem biztos, hogy más is elfér a babakocsi mellett.
Amúgy milyen okból néztek stokke xploryt? Régi vágyad?
Mert érdemes átgondolni,ha már hasonló összegben gondolkoztok, hogy mi az ami könnyen összecsukható, kis helyre befér stb.
Nekünk a Cybex vàlt be. Megnéztem mindent a boltban. Ennek volt jó a mérete.
Köszönöm a válaszokat!
#2 Válaszoló: Igen, már évek óta nézegetem, hogyha majd eljön az idő akkor ilyen babakocsi lesz. Egyébként a Cybexet is néztem, de valahogy a Stokke felé húz a szívem, pedig az is jónak tűnik. Neked mi a tapasztalod vele? Ha összecsukod mennyi helyet foglal?
#3 A Ford C Max jött még szóba, abba biztosan elférne.
2-es vagyok C-Max van anyukáméknak. A csomagtartó egyik oldalát foglalja csak el a Cybex, de ha állitva teszem be csak a negyedét. Imádjuk a C max-ban a tolóajtot is, meg hogy van belmagassága. Nagyon kényelmes a gyerekkel. Nekünk Toyota Prius van, abba kellett, hogy beférjen a babakocsi. De mi is valami családibb kocsira szeretnénk cserelni.
Nekünk volt korábban olyan kocsink, ahol külön volt a sportrész és úgy kellett szállítani. Ma mar röhögünk a férjemmel, hogy milyen macera volt szétszedni meg minden.
Szerintem próbáld ki mindegyiket a boltban élőben. Próbáld összecsukni. Stb. Ezek fontosak. Ki kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!