Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Stokke Xplory babakocsi...

Stokke Xplory babakocsi kisebb autóban is elfér?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állunk, és egy Ford Fiestát néztünk ki. A babánknak Stokke Xplory típusú babakocsit szeretnénk megvenni, de nem tudom elférne e csomagtartóban kényelmesen. Akinek ilyen típusú babakocsija van, néhány szóban írhatna róla, hogy pl hány literes csomagtartója van a Fiestához képest, és mennyire fér el benne.
jún. 8. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A stokke nem arról híres, hogy kicsire csukható. Eleve arra az alap dologra se képes, hogy a vázzal együtt összecsukd a sportrészt. Azt már ne is említsük, hogy nem egy kézzel kezelhető.
jún. 8. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Hát lehet, hogy befér, de akkor nem biztos, hogy más is elfér a babakocsi mellett.

Amúgy milyen okból néztek stokke xploryt? Régi vágyad?

Mert érdemes átgondolni,ha már hasonló összegben gondolkoztok, hogy mi az ami könnyen összecsukható, kis helyre befér stb.

Nekünk a Cybex vàlt be. Megnéztem mindent a boltban. Ennek volt jó a mérete.

jún. 8. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha kombit veszetk, abba belefér. Egyébként necces.
jún. 8. 12:41
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#2 Válaszoló: Igen, már évek óta nézegetem, hogyha majd eljön az idő akkor ilyen babakocsi lesz. Egyébként a Cybexet is néztem, de valahogy a Stokke felé húz a szívem, pedig az is jónak tűnik. Neked mi a tapasztalod vele? Ha összecsukod mennyi helyet foglal?

#3 A Ford C Max jött még szóba, abba biztosan elférne.

jún. 10. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz soha semmi mást beletenni, akkor elférhet. De akkor se egy családi nyaralás, se egy nagybevásárlás a gyerekkel.
jún. 11. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok C-Max van anyukáméknak. A csomagtartó egyik oldalát foglalja csak el a Cybex, de ha állitva teszem be csak a negyedét. Imádjuk a C max-ban a tolóajtot is, meg hogy van belmagassága. Nagyon kényelmes a gyerekkel. Nekünk Toyota Prius van, abba kellett, hogy beférjen a babakocsi. De mi is valami családibb kocsira szeretnénk cserelni.

Nekünk volt korábban olyan kocsink, ahol külön volt a sportrész és úgy kellett szállítani. Ma mar röhögünk a férjemmel, hogy milyen macera volt szétszedni meg minden.

Szerintem próbáld ki mindegyiket a boltban élőben. Próbáld összecsukni. Stb. Ezek fontosak. Ki kell próbálni.

jún. 11. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehrt, hogy tetszik a stokke, de vedd figyelembe, hogy vannak hátrányai. Nem igazán csomagtartó kompatibilis, semmi rugózása, csak tökéletes talajra való...
jún. 11. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!