Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vásároltok be autó...

Hogy vásároltok be autó nélkül kisgyermekkel? Van egy két éves kisfiam, férjem külföldön dolgozik, pár hetente jár haza.

Figyelt kérdés
Nekem nincs jogsim, még babakocsival járkálunk vásárolni, lassan jó lenne elhagyni a babakocsit de a bevásárlást nélküle nem igazán tudnám megcsinálni. Városban lakunk ugyan de nem a központban hanem elég dombos helyen rendszerint én is kifáradok mire feljutunk, kisfiam se igazán bírja végig gyalog. Kicsit cikinek érzem már én is, hogy babakocsiban tolom miközben tud menni..

szept. 10. 15:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
Online rendelés és házhozszállítás.
szept. 10. 15:57
 2/26 anonim ***** válasza:
94%

Mi közel lakunk a bolthoz, férjem is itthon dolgozik, ennek ellenére most egy 1.5 éves gyerek mellett, 35 éves fejjel csinálom a jogsit, mert most először érzem hiányát ennek.

A te esetedben én a nem hűtendőt házhoz rendelném, nem cipekednék. A többiért inkább biciklivel mennék akár naponta, hogy ne legyen egyszerre sok, akkor mégis hamarabb meg lehet járni kisgyerekkel is.

szept. 10. 15:57
 3/26 anonim ***** válasza:
94%

Nem ciki babakocsiban tolni egy két éves gyereket. A babakocsik hivatalosan 3 éves korig szólnak (15 kg), de vannak olyan modellek, amik 4 éves korig használhatóak (22 kg-ig terhelhetőek).

Amellett, hogy elfáradhat menet közben, azt se felejtsd el, hogy épp a dackorszakban van. Melyik a könnyebb? Egy hisztiző gyereket babakocsiban tolni, miközben cipelsz még 2 szatyrot? Vagy egy hisztiző gyereket a válladon cipelni, miközben még 2 szatyor is van nálad?

Biztonsági szempontból sem a legjobb, ha a szatyrok miatt a gyerek kezét már nem tudod megfogni...

Szóval szerintem használjátok még nyugodtan a babakocsit, vagy menjetek kerékpárral, a kicsi pedig hátul a biciklis ülésben vígan el lesz.

szept. 10. 16:01
 4/26 anonim ***** válasza:
86%
Hátizsákkal. Amikor meg a férjed otthon van, vegyen meg mindent, ami nehéz és cipelni kellene. Liszt, rizs, tészta, hagyma, mirelit stb.
szept. 10. 16:03
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ciki babakocsiban tolni a gyereket?? Nagyon korában is toltam, ha cipelni kellett és/vagy hosszabb távra mentünk.

Majd hosszasan fog sétálni a pici gyerek, aztán viheted a szatyrokat meg őt is, hogy a nénik be ne szóljanak, hogy jaj hát nem tud még járni ez a kis tündér?

Eszedbe ne legyen! Úgy csináld, ahogy neked kényelmes!!

szept. 10. 16:05
 6/26 anonim ***** válasza:
78%

Úgy nőttem fel, hogy nem volt autónk, gyalog mentünk vásárolni, a boltban beleültettek a bevásárló kocsiba és egyszerre annyi cuccot vásároltunk, amennyit haza tudtunk vinni.

A legközelebbi boltba kell menni, akkor is ha drágább, ez egy ilyen helyzet.

szept. 10. 16:08
 7/26 anonim ***** válasza:
90%

Elballagunk lassan a boltba, minden nap egy keveset veszünk így nem kell cipelni sokat.

Hátizsákba pakolok, így a két kezem szabad.

szept. 10. 16:13
 8/26 anonim ***** válasza:
87%

Mármint minden nap az aznapra való élelmiszert vesszük meg.

szept. 10. 16:13
 9/26 anonim ***** válasza:
88%

Hátizsákkal negyek boltba, annyit veszek, amennyi belefér.

Vagy vegyél banyatankot. Vannak fiatalos darabok is

szept. 10. 16:23
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam is kettő lesz, a nagybevásárlást mi is babakocsival intézzük, mert úgy nem kell cipekedni, pedig hosszabb távokat is simán megtesz a gyerkőc.

De a hátizsák is hasznos dolog, már pár hónapos korában átszoktam rá, mert a válltáska meg szatyrok mindig lecsúsztak a vállamról, mikor toltam a kocsit, most pedig aranyat ér a két szabad kéz 😀

szept. 10. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!