Hogy vásároltok be autó nélkül kisgyermekkel? Van egy két éves kisfiam, férjem külföldön dolgozik, pár hetente jár haza.
Az én fiam 2,5 éves, és a babakocsit egy hete hagytuk el.
Szintén hátizsákkal járok, ha elfárad felveszem, egy darabig viszem, aztán úgyis le akar menni a földre pár perc után.
Nem ördöngösség egy kis bevásárlás, meg lehet oldani akár kocsival, akár az nélkül.
Havi 2 nagybevásárlás van a férjemmel. Ekkor megvesszük kb 2 hétre előre a húst, lisztet, krumplit, stb. Amik nehezek és mindig kellenek itthon.
A napi bevásárlást pedig a gyerekkel intézem. Bicikli. Elöl kosár, hárul kisülőke. Néha plusz egy szatyor.
Nálunk pl senki nem hozza házhoz a bevásárlást, nek tudnám online intézni.
Hát igen az autó baromi nagy segítség. Kár hogy nem tudok/unk vezetni.
Egyébként hátizsák az praktikus. Helyijárat.
Vagy esetleg bicikli, amin van kosár és hátul ülőke. Dombon felfelé nem is feltétlen kell felülni.
Vagy ami amúgy szerintem baromi praktikus, de tény hogy hülyén néz ki, az a banyatank. Sokat lehet bele pakolni és csak húzni kell, emiatt mégcsak nem is megterhelő.
Babakocsival sokkal több cuccot tudtam vásárolni, mint pl: most biciklivel. Én imádtam.
Az alsó kosár rengeteget elnyelt, plusz akasztottam a tolókarra, plusz még hátizsák a hátamra és a gyerekre se volt gondom.
Ugyanez biciklivel kevesebb, mert a hátizsák ki van lőve, ha hátul ül a gyerek, az első kosár keveset nyel el. Hátulra meg nem fér biciklis táska, mert a csomagtartó foglalt. Mivel alacsony vagyok, pálcás ülés nem jöhetett szóba.
Gyalog is sokkal kevesebbet tudok cipelni, ha a gyerek kezét is fogom.
Csak kíváncsiságból kérdem, miért lettem lepontozva? 😆
18, ment egy pipa:)
Lehet azért mert a te tippedbe nem fér bele a "fél ház". Csak egy ötlet.:)
19, mondjuk két dologra tippelek
Az első, mert 2,5 évesen elhagytuk a babakocsit,(vagy mert túl korán, vagy mert túl későn, fene se tudja ki mire gondol)
A második, mert felveszem ha kapaszkodik felfelé 🤷🏻♀️
Nem nagyon izgat mondjuk, csak erdekessegbol kérdeztem vajon kinek mi nem tetszett 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!