Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két éves kisgyermeketek...

Két éves kisgyermeketek mennyire anyás?

Figyelt kérdés

A kisfiam augusztusban lesz két éves és egyszerűen nem tudok tőle lépni sehova!! Eddig jól megvolt anyukáméknál,ha ott hagytuk, de mostanság még ott is sírdogál, nyafog,ha otthagyom. Vannak helyek ahová nem viszem magammal, így vigyáznak rá, vagy mama vagy az apja. De még az apjával is katasztrófális a helyzet. Még vécére se tudok menni nélküle.. vagy kiteregetni az udvarra... vagy az egyik szobából átmenni a másikba. Mintha a lábamhoz lenne kötve. Ha nem lát már kiabál is:ana-ana!!

Ti gyermeketek milyen? Mit tehetnék? Vagy hagyjam, majd elmúlik?? Köszönöm, ha írtok!!

2014. júl. 21. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 2 lesz jövőhónapban. A lakásban követ, de van hogy kimegy a szobából a nappaliba felül a kanapéra és játszik, olyankor nem keres. Wc-re persze velem jön meg ha én mászkálok jön utánam. Nem sűrűn hagyom senkinél mert nincs kinél.. Néha tesómnál hagyom de annyira lekötik a tesóm gyerekei észre se veszi hogy kimegyek. Szerintem ne csinálj semmit, nem is nagyon tudsz, majd elmúlik. :)
2014. júl. 21. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:
A lányom nem volt vészes, de a fiam nagyon anyás. Féltékeny a nagyra, nem mehetek nélküle sehová, mindig rajtam lóg. :) Én azzal próbálom nyugtatni magam amikor már zavaró, hogy rövid ez az időszak, nemsokára majd nem engedi azt se, hogy megöleljem...2 évesen kezdődött igazán, most 3 lesz és nem csökkent. :)
2014. júl. 21. 15:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én lányom egyáltalán nem anyás :-) Inkább apás.

De gyakorlatilag bárki aki jön hozzánk látogatóba és foglalkozik vele akkor arra "rátapad", utána én már nem is érdeklem. Ha mama jön hozzánk (ritkán mert messze lakik), akkor engem szó szerint kiküld a szobájából... ez persze annyira nem esik jól, meg szoktam neki mondani hogy nem mondunk olyat de ez van...

Ha apa itthon van akkor meg csak apa kell, apával akar enni stb.

2014. júl. 21. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Változó. Ha itthon van az apjuk, akkor apásak jobban :) (ikrek).

Nagyszülőkkel is szuperul elvannak. Idegeneknél anyásak inkább.

2014. júl. 21. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk teljesen az a helyzet mint Nálatok! A kisfiam 2 éves pont és szó szerit egész nap rajtam lóg. Ami azértis kellemetlen mert 30 hetes terhes vagyok a tesóval. :)

Naponta kb 100x jön odabújni, átkarol másodpercekre akár, nem enged el, ha kimegyek a szobából aggódva szalad utánam, ételt, italt csak tőlem fogad el, még az apjától sem. :/ Nem tudom mi kesz késöbb ha jön a tesó, eléggé aggódok!

2014. júl. 22. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!