Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel véditek kisgyermeketek...

Mivel véditek kisgyermeketek bőrét ebben a kánikulában?

Figyelt kérdés
Márka, faktorszám érdekelne. 3 éves gyerek.

2014. jún. 9. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
30-as rossmanossal.
2014. jún. 9. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
jelenleg 30-as Garnier márkájú van itthon.
2014. jún. 9. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Bioderma 50+ és kalap :-)
2014. jún. 9. 12:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Bioderma 50+ es sapi. 15 honapos, nagyon feher boru.
2014. jún. 9. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Dm-es Alverde 30-as faktorú!

Én 50-sel nem kenném,több teszt kimutatta hogy annyival nem jobban véd mint a 30-as viszont a plusz 20 faktorszám miatt több benne a vegyi anyag!Tehát értsd a 30-as 92%-ban véd a napsugaraktól az 50-es 94%-ban...:(

Illetve naptej teszteken is olvastam,hogy az olcsóbbak(Dm,Rossmann)jobb minősítést kaptak mint drága Vichy és Bioderma barátai!

2014. jún. 9. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a Dm-ben a pénztár mellett óriási betűkkel ki van írva, hogy a Dm Kft. visszahívja valamelyik Alverde naptejét mert nem véd normálisan :-/

Ezek után nem bízok meg benne! Ráadásul ezek a tesztek sem hivatalosak! Ezek olyan tesztek, hogy valaki a hasára csap és kitalál 1-2 szempontot. Nem rendes tesztek. És a termékek ára jócskán beleszámít az ilyen nem hivatalos tesztekben. Tehát egy Bioderma kap mondjuk az árra 1 pontot mert drága, addig a Dm-es meg 5-öt mert olcsó. Vagy tudnál mutatni HIVATALOS tesztet is? Olyat amit nem újságírók meg az Origósoktalálnak ki!

2014. jún. 10. 00:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Akarki akarmit mond, en a Bioderma es Vichy termekekben sosem csalodtam, egy termekuket sem hivtak meg vissza ellenben a sajat markasokkal. Teny, hogy joval dragabb es a nevet is meg kell fizetni, de egy tubus eleg nekunk egy nyarra, ennyit nekem meger :)
2014. jún. 10. 10:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Így van utolsó! Ezek legalább MEGBÍZHATÓAK! Utálom a saját márkás dolgokat, bébiételtől-folyékony szappanig már sok terméket visszahívott a Dm! Persze még jó, hogy visszahívja egyáltalán! Egyébként legutóbb egy macis fajátékot hívtak vissza ami csecsemőknek való :-/ most meg a naptej...
2014. jún. 10. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!