Őszintén, , szokott "idegesíteni" benneteket kisgyermeketek?
Igen, szokott.
De ha meg nyugodt, és épp nem csinál semmit, akkor meg az zavar, hogy nem zizeg mellettem. :)
A gyerekek leszívják a vérünket, kiakasztanak minket, próbára teszik az idegeinket. Mindamellett, hogy mennyi jót és szépet adnak nekünk a kis lelkükkel.
Amúgy meg, majd 15-20 év múlva szeretnéd, hogy legalább hozzád szóljon, és kicsit legalább idegesítsen, de valószínű tenni fog rád, lesz más dolga. Úgyhogy lesz még időd az életben magadra...
Hogyne szokott volna.
Egy nyugodt csendes napon is frászt tudok kapni a folyamatos ANYAAAA, ANYAAAA .... halgatásától
Vagy alapból vannak még beszéd problémái, így vannak hétköznapi dolgok amit nem értek meg elsőre. De amikor elkezd valami meséből amit soha nem láttam, nem ismerem a szereplőket mondani valamit, úgy hogy nem is értem a szereplő nevét meg hogy mit csinál, és utána jön az ugye anya kérdés, attól a falra mászok. Mentünk ki németbe és kb Pesttől Bécsig azt hallgattam hogy "blablabla (nem értettem) ugye anya" "blablabla igaz anya" "blablabla ugye anya" stb kiborultam. Bécsnél mondtam azt az apjának hogy na most cseréljünk helyet, mert nem bírom tovább. :)
De ennél már csak az rosszabb mint pl tegnap este haza jöttem suliból (estin éretségi) és még totál tele volt a fejem a matekkal, miután 3 órán keresztül szünet nélkül a vizsgára készültünk. Erre az én kis drágám meg állás nélkül beszélt, és mindenre választ várt, de annyira nem fogtam fel hogy mint mond illetve kérdez hogy arra hogy Mit eszik a cica? simán azt válaszoltam hogy Persze kisfiam.
8: "A "kedvencem" az, amikor éppen csak felveszem a telefont, és érdekes módon addig tök jól elvolt a gyerek, de abban a másodpercben rögtön akar valamit."
Nemcsak telefonálással van így, hanem amikor:
-végre megjött az "ihlet" és lehuppansz a vécére
-kész a kávé és eldőlnél egy percre
-kiteszed magadnak a kaját és leülnél enni
-bedugod a vasalót (akkor jönnek, hogy sürgősen meg kéne ragasztani valamit, ami már két napja eltört)
Nálunk csak akkor kérnek valamit amit meg kell fognom, vissza pattintanom, lecsavarnom, amint bedugom a kezem a mosogatóba és felveszem a szivacsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!