Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más 3 évese is ennyire anyás?

Más 3 évese is ennyire anyás?

Figyelt kérdés
Imádom a lányom irtó cuki és okos! De estére már sok :D Senki nem csinálhat vele semmit CSAK én..... Én velem megy csak pisilni, velem fújja csak az orrát, én kapcsolhatok neki csak mesét és stb stb stb...... Jár bölcsibe ott egy kis angyal... magától csinál mindent sőt segit is mindenkinek..... Itthon meg én vagyok a "rabszolgája" Múltkor speciel a 30 cm-re lévő kedvenc takarójáért nem nyúlt oda hanem majd én adjam oda..... Persze hogy dacolok én is vele és mondtam nem vegye el ő..... Óriási hiszti közepette ami negyed óráig tartott elvette....! Néha azt érzem nem jól csinálok csináltam vmit.....
2014. júl. 7. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Az enyém már 4, de ő is nagyon anyás, akkor érzi magát biztonságban ha vele vagyok. Nem szabad drasztikusan leválasztani, mert az csak hisztit szül, de szépen, lassan azért le kell. Pl másra hagyni amíg csinálsz valamit, aztán elmenni nélküle kisidőre stb. csak szépen fokozatosan. És folyamatosan mondani kell neki, hogy más is tud segíteni, ő is meg tud csinálni sok mindent egyedül, és te mindig ott leszel, visszajössz stb. Én így probálkozom, elég jó sikerrel. a 3 éves már értelmes okos, sok mindetn meg lehet vele beszélni, csak szokszor kell neki elmondani.
2014. júl. 7. 15:02
 2/2 +bloodred+ ***** válasza:
Az egy dolog, hogy tőled vár segítséget és veled van legszívesebben. Ezzel nincs semmi gond. A kisfiam is nagyon anyás. De az meg már a másik, hogy ugráltatna is. Azt semmiképp ne hagyd. Tudnia kell, hogy ott vagy neki, ha segítség kell. De ha meg tud valamit csinálni, csak nem akar, ne engedj (most gondolok itt az ilyen dolgokra, amit leírtál: takaró).
2014. júl. 7. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!