Mas 3 evese is visit oltozes kozben?
Kb fel eve ugyesen probalkozik oltozni egyedul. Cipot nadragot kabatot egyedul felvette. 2 hete maniaja viszont h pizsibe akar maradni. Minden oltozes alatt leizzadok mert ellenkezik,visit es ordit mintha a boret nyuznam. Mar ugy utalom a reggeleket..
hogy kell ilyen esetben reagalnom? Ti mit tennetek?
Nem, 3 évesen sem visított és most lassan 4 évesen sem visít a kislányom:-).
Ő elég hamar elkezdett egyedül öltözni, 2-2,5 éves korától. Kb. fél éve teljesen egyedül öltözik, minden ruhát fel-és levesz. Ha hisztis és nem akar öltözni, akkor nálunk az válik be, ha azt mondom neki, hogy ne is öltözzön át, mert nem fontos. Na, ez minden helyzetben bejön :-).
nem, 3 évesen már nem volt probléma az öltözés :)
de ő is csinált ilyen 2-2,5 éves kora körül, már nem emlékszem pontosan mikor, hogy pizsibe szeretett volna maradni.
tél volt, a nagyszülőkhöz mentünk volna, így én ráhagytam, pizsire feladtam az overált és mentünk. jót nevetett a család, aztán befejezte ezt a marhaságot :)
adj rá egy szabadidőt a pizsijére és menjetek el sétálni, hátha 1x elég lesz... ;)
Mar probaltam hogy rahagyom. Siman eljott boltba pizsibe..boltos nenitol kezdve mindenki megszolta de nem erdekelte..aztan probaltam hogy ra oltoztettem a pizsire szakadt rola a viz de legkozelebb is ugy akarta..
par napig bejott hogy pizsijet eltettuk a taskajaba es elhozhatta igy.
Nem tudom mi ez az uj dili.. inkabb nem jon a jatszoterre de akkor se veszi le a pizsit. Makacs..
nincs otletem..olyan buszke voltam ra en is hogy egyedul akartoltozni, most meg tiszta cirkusz egy indulas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!