Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vásároltok be autó...

Hogy vásároltok be autó nélkül kisgyermekkel? Van egy két éves kisfiam, férjem külföldön dolgozik, pár hetente jár haza.

Figyelt kérdés
Nekem nincs jogsim, még babakocsival járkálunk vásárolni, lassan jó lenne elhagyni a babakocsit de a bevásárlást nélküle nem igazán tudnám megcsinálni. Városban lakunk ugyan de nem a központban hanem elég dombos helyen rendszerint én is kifáradok mire feljutunk, kisfiam se igazán bírja végig gyalog. Kicsit cikinek érzem már én is, hogy babakocsiban tolom miközben tud menni..

szept. 10. 15:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Házhozszállítást javaslom ahonnan csak lehet. Illetve ha a férjed otthon van akkor megvenni a távol léti időre a dolgokat. Zsákos krumpli,hagyma,zöldségek le is fagyaszthatod,húsok, esetleg pékárú kenyér azt is fagyaszthatod. Össze írni hogy kb miket tervezel fözni és amit lehet megvenni hogy amikor csak ketten vagytok friss gyümölcsér esetleg hentesárúért keljen menned.

Igaz nekem itt az autó és a férjem is itthon van napi szinten de én kb így csinálom havi egyszer elmegyünk drogériába megveszek mindent ami kell egy hónapra,heti egyszer megyünk vásárolni nagyobb üzletbe hentesárút,tejterméket, illetve ami fogyóba van veszek olyankor a többi nap csak a zöldséget, gyümölcsöt, veszek a helyi boltból max pékárút még ha kell de általában van a fagyasztóba eltéve elegendö.

szept. 10. 21:35
 22/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát, ötleteket! :)
szept. 10. 22:06
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Átmeneti időszakban biciklivel, és akkor mentünk nagy bevásárlásra, amikor férjem itthon volt,kocsival.

Jól megpakoltam a biciklit és hazafelé toltam. Sokszor meg kellett állni a fiam miatt, de ez volt egyetlen lehetőség.

szept. 10. 22:34
 24/26 anonim ***** válasza:
74%

A babakocsi aljaba es hatizsak

Mindig csak par dolgot vettunk ami fontos.

Mikor hazajon nagy bevasarlas tej liszt cukot. Konzervek stb... A tartos ellelmiazer egyutt. A frisset mindig aznap.

szept. 10. 23:39
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a klubban. Nálunk ugyanígy: férjem külföldön, én nem vezetek. Csak annyi különbséggel, hogy 3 éves kislányom van. Negyedik emeleten lakunk (lift nincs).

Amikor a férjem itthon van, megveszi és felcipeli, ami nehéz (zsugor víz, karton tej, stb.). 3 éves korig én simán használtam a babakocsit, most hagytuk el, hogy elkezdte az ovit.

Ha sokmindent kell venni, én is banyatankot viszek. De általában elég egy nagy, vállra is akasztható bevásárló táska.

Hátizsákot nem szoktam, de az is jó ötlet.

Ha távolabbi boltba kell menni, biciklivel megyünk, van rajta gyerekülés, elől pedig kosár.

szept. 11. 00:43
 26/26 anonim ***** válasza:

Nekem 3 eves lesz es sen tuti nem megyek nagybevasarlasra kocsi nelkul.

Budan lakunk , hegynek felfele, 7 megallora van az elso bolt busszal elerheto.

Nem latok semmi rossza abban hogyha babakocsival megyünk bevasarolni, van hogy mindent bele rakok alul a kocsiba es ahol a gyerköc ülne, ö pedig ballag mellettem.

Aztan jatszoterre, setalni, oviba lehet menni babakocsi nelkül

szept. 13. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!