Gyerekbarát munkahelyet ott merjek hagyni kommunista munkahelyért?
A munkahelyemen lehet csúsztatni be tudok menni szombaton is dolgozni a kicsivel, szünetekben is bevihető a kicsi, ha a táborok miatt csak 6 órázni tudok megoldható azzal hogy hetente akkor vesznek le 1 nap szabit tőlem, a kollegák segítenek néha adnak kaját vagy ruhákat is vagy kölcsön (mivel bedolgozok besegítek más osztályoknak is munkában),vagy fizetési előleget is kaphatok, legutóbb még abban is segítettek igazgatói szinten, hogy ne dobjanak ki az albérletből meg stb.
A fizu miatt pályázom más helyekre, eddig sehol nem adnak magasabb bért, így nem váltottam még, de most is lesz egy interjúm, ott meg többet fizetnének, közelebb lenne a sulihoz/táborhoz is helyileg tehát lehet bejárási költségem se lenne.
Csak az nem gyerekbarát. Tehát pl soha nem vihető be a gyerek, szombatonként nem lehet bemenni dolgozni, a kollegákkal is lehet ki se alakul "baráti" kapcsolatom se, csúsztatások sincsenek, vagy olyan se hogy munkaidőben gyorsan kiszaladok a körzetihez felíratni vmit vagy a boltba meg visszajövök. Abszolut kommunista sztahanov helyeket találok eddig csak.
(Home-ot nem ami havi fixezne vagy ne kéne nyelvtudás stb)
Vagy maradjak a s.ggemen egy gyerekbarát és biztos munkahelyen éhbérért mig "ki nem repül" a gyerek?
Nem kizáró a nyelv, de ahhoz rá kéne feküdnöm az angolra. Mellesleg más területek lennének nekem jók diploma mellé még felvenni, amikben látok lehetőségeket. Szóval szakmailag szeretnék inkább lépcsőzni, nem idegen nyelvvel.
Gyerek előtt a német nyelvvel dolgoztam pl, nem egy helyen, plusz a végzettség persze. Fordithattam nekik még az etikai kódexeiket is, plusz tárgyalásokon is tolmacsolás, holott nem arra lettem felvéve, nem is volt munkaköröm, csak mellékes feladat.
Most amiket rengeteget látok ajánlatokat, olyan munkakörökben amik valahol a tapasztalatomhoz végzettségemhez gyakorlataimhoz passzolnak, azok pluszba az angolt szokták megjelölni 99%-ban. Vagy semmiféle nyelv nem kell. Ez utóbbiakra jelentkezem.
Leírásod alapján egy halom olyan munkát a nyakadba varrnak ami nem is a te dolgod lenne..
.. és még azok a helyek sztahanovisták ahol fixálják a feltételeket..
Igen ez megy. Látom én is. Ez eddig is így volt, a korábbi helyeken is. Mondjuk ez annyiban nem baj, hogy ezzel viszont én tanulok meg minél több mindent.
Mikor en̈nél a cégnél kezdtem, még tartottam is attól, hogy le leszek korlátozva, mikor annyi mindenbe be voltam avatva a korábbi cégeknél és teret is rendesen hagytak az önálló döntésekre, munkavégzésekre. A fönök is nem egy helyen havi egyszer ha bejött. És lám itt is lehet széleskörűen dolgozni. Csak tartsam be az utasításokat, "lépcsőket", ne akarjak innoválni, vagy megkerülni senkit, meg ugye "fogadjak szót a csopveznek"..
Hagyátok már fele sem igaza szerintem ,Mert egy informatikus nem olyan h..hogy kockáztatja A saját állását ,fontoskodo jucikáért aki trendibb akar lenni Mint aki vagy képet változtat Meg stb
Aki ilyen fontos munkát végez annak Van pénze nem másoktol függ.
Szegény gyerek miért kénne sportbol jó lennie vagy infobol.
Te biztos nem dolgozol felso vezetökel komoly munkahelyen
Mert azok nem igy irnak "Csak tartsam be az utasításokat, "lépcsőket", ne akarjak innoválni, vagy megkerülni senkit, meg ugye "fogadjak szót a csopveznek".."
Ja hogy ahol edig dolgoztál Ott mindenkit megkerültél nem tartotad BE játékdzabályokat vagy fönököt Ott semmit nem érdekelte.
Ez itt egy mese mese mátka történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!