Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekbarát munkahelyet ott...

Gyerekbarát munkahelyet ott merjek hagyni kommunista munkahelyért?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen lehet csúsztatni be tudok menni szombaton is dolgozni a kicsivel, szünetekben is bevihető a kicsi, ha a táborok miatt csak 6 órázni tudok megoldható azzal hogy hetente akkor vesznek le 1 nap szabit tőlem, a kollegák segítenek néha adnak kaját vagy ruhákat is vagy kölcsön (mivel bedolgozok besegítek más osztályoknak is munkában),vagy fizetési előleget is kaphatok, legutóbb még abban is segítettek igazgatói szinten, hogy ne dobjanak ki az albérletből meg stb.

A fizu miatt pályázom más helyekre, eddig sehol nem adnak magasabb bért, így nem váltottam még, de most is lesz egy interjúm, ott meg többet fizetnének, közelebb lenne a sulihoz/táborhoz is helyileg tehát lehet bejárási költségem se lenne.

Csak az nem gyerekbarát. Tehát pl soha nem vihető be a gyerek, szombatonként nem lehet bemenni dolgozni, a kollegákkal is lehet ki se alakul "baráti" kapcsolatom se, csúsztatások sincsenek, vagy olyan se hogy munkaidőben gyorsan kiszaladok a körzetihez felíratni vmit vagy a boltba meg visszajövök. Abszolut kommunista sztahanov helyeket találok eddig csak.

(Home-ot nem ami havi fixezne vagy ne kéne nyelvtudás stb)

Vagy maradjak a s.ggemen egy gyerekbarát és biztos munkahelyen éhbérért mig "ki nem repül" a gyerek?

#munkahely gyerekkel
jan. 9. 07:34
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
92%

Ezt szoszo elutasították de azért az infossal megcsináltattam az e mailes aláírós névjegyemben a kinevezésem🤣 és senkinek nem tűnt fel eddig hogy a nevem alatt mas a státuszom🤣

Komoly hely lehet.

jan. 9. 13:15
 32/45 A kérdező kommentje:

A gyereknek számtalan mindenre szüksége lenne, abból szinte semmit nem tudok tartani.

Eleve tanulmanyokban le van maradva sokkal jobban rákéne fekudninde este 7 8 már az én agyam is szita es semmi energiám sokszor fegyelmezni sem, meg asztalhoz ültetni.

Ezen kivül nyelvből semmit nem tanul infobol se sport se fér bele semmibe, de pl gerince is ferdül azzal is rohangálnom kéne mindenhova gyógytornáztatni úszatni is, igazából reggelig sorolhatnám mennyi megannyi mindent szeretnék neki.

De még a saját érdeklődési vagy személyes területeit se tudom kibontakoztatni sokszor.

Szombatoznom azért kell sokszor, mert határidők vannak és kb "fulladok" a munkában. (Nem is véletlen kedvesek velem sokan de ez oda vissza megy)Prioritálva van minden.(most meg a gyk miatt és más osztályok feladatai miatt le is vagyok maradva. A saját munkámig ma még el se jutottam csak 2 szer bele tudtam kezdeni de bejöttek hozzám hogy ez sürgős az sürgős, így tehettem félre az enyémet. Most szombaton így vissza kell ezt is pótolnom.)

Normál helyeken oké alap egy boltba kiszaladás meg stb. Csak épp volt olyan interjum is, ahol irtó szigoru fejjel mondta a nő hogy ide 8 ra bejön és du 17 ig fel se áll! ott sem tudtunk megegyezni. (Máshol meg heti egyszer 19 ig kell lenni. Azt se vállaltam el. Mert néha néha oké is lenne, de ez rendszeresen es hosszútávon már nem fér bele nekem)

Meg úgy nagyjából képben is vagyok a helyekkel ahova jelentkezem.

Nemsokára lesz az interju ahol többet adnak.

Értem, nem ezzel kezdené senki hogy mennyire rugalmasak. (Itt is már interjún elmondták anno pl hogy nincs home office. Pont. Az infossal mégis lerendeztem ezt is feketén, ha otthonról akarnék belemenni a rendszerbe..)

Hát nem tudom.

Lehet vár még egy x edik interjú, mint pofon a semminek..

jan. 9. 13:17
 33/45 anonim ***** válasza:
84%

Nem váltanék.

De ez a kommunistázás teljesen fölösleges volt. Kapitalista ember annyit képtelen lébecolni munkaidőben, amennyit a szocializmus alatt b*đzták a rezet. Pont, hogy a profitmaximalizálás miatt a kapitalizmus az, ami rugalmatlanabbá teszi a munkarendet. Ha az állam a munkaadó, senkit sem érdekel mennyire jó a termelés, szóval nyugodtan lehet ilyen kényelmi dolgokat behozni.

jan. 9. 13:21
 34/45 A kérdező kommentje:

31 a hely komoly is. Nem is kicsit.

De egy e-mail nyilván nem egy szerződés bakker..

Csak vicces, hogy senkinek nem tűnik fel egy névjegy. Ennyi erővel azt is beleírhatnám hogy hullagondozó vagyok vagy bármi🤣

(Habár az infos jelezte ha kiderul es baj lesz belőle akkor ne is említsem őt.)

Volt amikor a festményt dobtam fel egy apró trükkel, és a felettes egyik szerv egyetlen emberének tűnt fel csak az is. Es senki másnak.

jan. 9. 13:22
 35/45 A kérdező kommentje:

Én se váltanék. Sőt eleve itt se dolgoznék amugy.

Csak a gyerekem miatt dolgozom a jelenlegi munkahelyen. Mert biztos stabil meg fix meg minden.

De gyerek előtt én soha az életben nem vacakoltam ennyit egy munkahellyel. Simán beintettem bárkinek bárhol meg csináltam amit akartam bármikor.

jan. 9. 13:23
 36/45 anonim ***** válasza:
90%

Én már tudom, ki vagy. Akinek a 10, néha 9 éves gyereke van, és folyton a sarkan taposol meg cseszteted és ki vagy akadva, hogy ugyanazt kapod vissza. Valami sni is van, ha jól emlekszem. Kislabda, zokni.

Figyelj, te egyszerűen képtelen vagy értékelni a jó dolgokat az életedben és olyan szinten pörögsz fontoskodva mindenen, hogy az egyszerűen fenntarthatatlan, valamint rettenetesen agresszív vagy, nyilván a munkatársak azért adnak neked dolgokat, mert követelőzöl, anélkül, hogy neked feltűnne, hiszen a te alapbeállításod mindenben egész másnak tűnik, mint egy normális embernél. Tudom, hogy ki fogsz akadni, mert másik kérdéseidnél is mindig ugrottál, ha bármiben a te felelősségedet firtattuk, de hidd el, hogy az életedben fennálló problémáknak majdnem 100%-át ez a te különös agresszív, nyomulós, fejen pörgő, minden bolhából elefántot csináló és rettenetesen negatív attitűdöd okozza. Tudom, hogy nem tudod elfogadni, de ez a helyzet. A gyereked pedig téged másol, és nem tetszik nyilván a tükörkép. A munkahelyeden folyamatosan túlléped a hatáskörödet, mindenbe belefontoskodsz, aztán amikor plusz feladatod keletkezik ennek következtében, ki vagy borulva és mártírkodsz. Nulla önreflexiód van, nulla kritikatűrésed, es azonnal támadsz, ha bárki szól, hogy változtatnod kell.

jan. 9. 13:27
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

31 a hely komoly is. Nem is kicsit.

Nem. Egy normális helyről már kivágtak volna, mint a macskát sz.ni. Ha ezt nálam meg mernéd tenni, hogy önhatalmúlag intézkedsz, repülnél a fenébe az első alkalom után.

jan. 9. 13:40
 38/45 A kérdező kommentje:

Mi az hogy ne tetszene a gyerekem meg tükrökép?

Ezt jol benézted. Semmiféle baja nincs nem fogyatekos, egy tünemény! Akiben én pl számtalan lehetőséget kapacitást is látok. Csak ahhoz tényleg oda kéne tenni engem is. Az angol a sporz az info a gyogytornák a saját erdeklődései legszivesebben ha tehetném már 2 kor elhoznám betiltanám az otthoni házikat es csak részmunkában dolgoznék.

De a mi életünk nem erről szól egyaltalán.

És mérhetetlen sajnálom azt hogy a legfontosabb az életemben kap belőlem a legkevesebbet.

37 most te az e mailen vagy kiakadva? Itt ennél sokkal fajsúlyosabb követelmények uatásítások projektek határidők jegyzőkönyvek szerződések többmilliós intézkedések szabalyzások egyéb dolgok vannak, és kérdések mint az hogy egy névjegyben mi van.

Mellesleg területileg is hozzám tartozna.

Sőt bele lehetne abba is állni hogy a nevem nem hivatalos szemelyi igazolvány szerinti.

Hivatalos berkekben nem a névjegy adatai lesznek szerződésben, nem névjegy adatok szerint utalnak, sőt még egy adószámot se a névjegyből fognak kinyerni egy e mail alatt.

jan. 9. 14:04
 39/45 A kérdező kommentje:

Mellesleg ha nagyon bele akarnék ebbe állni azoknak kéne felmondani, akiknek fel se tűnnek apróságok részletek.

Ugyanis pár apróságon vagy kisebb részleteken nagyhorderejű hibák bakik múlhatnak amikből kész botrány, vagy feljelentés is származhatna.

A figyelmetlenség, felszínesség, elsiklás dolgok felett nem kis következménnyel és kockázatokkal járhat.

Igazából ezzel a többiek alkalmassága van megkérdőjelezve és pont nem az enyém, hogy nem vesznek észre olyat sem ami az orruk előtt van.

jan. 9. 14:12
 40/45 anonim ***** válasza:
92%

Ha ennyire fontos és felelősségteljes és kompetens ember vagy, miért random idegenektől kérdezel olyan dolgokat, amiket igazából csak te tudsz felméri és eldönteni?

Egyébként ezek a dumáid csak látványosan fontoskodóvá tesznek. Pl én is szerződéseket csinálok százezer eurós értékben, de ez igazából a legalapabb ISSC munka.

Mondjuk már az is gyanús, hogy a nyelvtudás számodra kizáró..

jan. 9. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!