Nincs valami mód arra, hogy másik védőnőt kapjunk?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem lehet lemondani a védőnői szolgálatot, de én nem bírom elviselni, akinél vagyunk. Mindenbe beleköt, folyton lecsesz. Baj, hogy igény szerint szoptatok, baj, hogy kicsit elhíztam, ez is baj, meg az is baj...viszont jogilag bajba sem szeretnék kerülni. Mit lehet tenni? Ugye a védőnő jogilag nem tud ártani nekünk, ha valamit nem úgy csinálunk, ahogy ő mondja? Nehogy szóljon a családsegítőnek, hogy rossz szülők vagyunk, meg ilyesmi.jan. 4. 17:17
11/14 anonim válasza:
Területileg vannak beosztva, így mást nem nagyon tehetsz, mint bólogatsz és mindent csinálsz ugyanúgy. 🙂 Elmúlik ez az időszak is, nem jár ki örökké a védőnő.
De amúgy cserélhetnénk. Az miénk azért szól be, mert időre szoptatok és külön, kiságyban altatom. 🤷♀️
12/14 A kérdező kommentje:
Én is külön, a saját ágyában altatom a kezdetektől fogva. Annyi, hogy egy szobában alszok vele, de külön ágyon alszom. Elképesztő, hogy valaki még ebbe is beleköt. Neki nem tök mindegy, most komolyan?
jan. 4. 22:15
13/14 anonim válasza:
Sajnos sokszor inkább vádlónő nem védő.
Mond neki azt,amit hallani szeretne, és kész.
14/14 anonim válasza:
De van lehetőség váltani.
Vegyétek fel a kapcsolatot az ÁNTSZ vezető védőnőjével, hogy panaszotok van, neki van joga vizsgálatot indítani és hogyha úgy látja jónak, akkor áttesz másik védőnőhöz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!