Hogyan küzdjem le a szülés utáni depressziót? Pszichológus, vagy pszichiáter?
Figyelt kérdés
Van 4 hónapos kislányom. Nem tervezett babaként jött a világra, de nagyon nagy szeretettel vártuk! Terhesség alatt mindenre odafigyeltem, talán túlságosan is. Mikor megszületett, nekem nem jött az a húha érzés. Már ez is bántott eléggé, hogy vártam azt a szerelmet amiről mindenki beszél. Bevoltam feszülve mellette folyamatosan. Állandóan sírt már a kórházban is, amit itthon azóta is folytat. Képes egész nap ordítani, nyekeregni. :( mindenki szerint teljesen egészséges baba, semmi baja, csak ilyen fajta, hogy ő sír. De én nem hiszem el hogy létezik olyan, hogy egy baba alapból sírós, én úgy érzem ennek valami oka van, és egyre jobban bele beszélem magamba hogy én vagyok az oka, és azért ilyen sírós a babám, és ahelyett hogy kötődnék, egyre jobban távolodok tőle, és ezáltal ő egyre sírósabb. Bele kerültünk egy malomkerékbe. Már reggel félek hogy milyen lesz a napunk, odáig fajult hogy minden nap sírok, nincs étvágyam, és egyre fáradtabb vagyok testileg és lelkileg is. Nap mint nap jelzem a családomnak hogy nem vagyok jól, nincs ez így rendben, de süket fülekre találok, és azon kívül hogy bolond vagyok, nem jön a segítség. Érzem hogy segítségre van szükségem, mert így tönkre teszem a gyönyörű kislányomat, de nem tudom merre, és hogyan kell ennek neki indulni?jan. 3. 19:31
21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🩷
jan. 24. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!