Felétek mik most a divatnevek babáknál?
Figyelt kérdés
Néhány éve nagyon ment a Lili-Hanna-Emma és a Bence-Kende-Zente-Olivér trend felénk (nagyvárosban élek, rengeteg kisgyerekessel körülöttem), de mostanában nem igazán tapasztalok ilyen tucatnevet. Felétek mi most a trend?jan. 3. 10:00
21/22 anonim válasza:
Az én környékemen azt vettem észre, hogy egyfolytában Szofikat szólongatnak. Lehet, hogy csak a többi névre nem kaptam fel a fejem, de akkor is soknak találtam. Aztán megnéztem a statisztikát, és kiderült, hogy Szófiából, Szofiából, Szofiból (akiket szinte mind Szofinak fognak becézni) az elmúlt években kb ugyanannyi született, mint Annából. Az egyik barátnőm is így akarta nevezni a gyerekét, anyukám munkatársának is Szofi az unokája, egy másik munkatársának a menye Szofi. Nyilván véletlen egybeesés, és valószínűleg azért figyeltem fel erre a dologra, mert utálom a Szofi nevet. Ha mondjuk Sárát hallanék mindenhol, lehet, nem kaptam volna fel a fejemet rá.
22/22 anonim válasza:
Dominik és Szofia ezt a két nevet hallom a leggyakrabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!