Felétek mik most a divatnevek babáknál?
Nálunk az Olivér még mindig tarol. 2024ben 3 ismerősnél is Olivér lett.
Anna-Hanna is sok még mindig.
Emellett lett Bianka, Rozina és Szófia is az ismerősi körben 2024-ben.
Fiúknál egyértelműen az Olivér nálunk is.
Lányoknál szinten Anna, Hanna, Hanka, Hanga, és Lilla.
Az én kisbabám is Noel - kb. 20 éve döntöttem el a nevét 🤣 -, és amúgy egy gyereket sem ismerek ilyen névvel, pedig csokos-kisgyerekes környéken mozgok, itt mindenhol 2-3 gyeeek van, plusz rengeteg ismerősöm szült az elmúlt években.
Hazudok, az oviban tudtom szerint van egy db Noel valahol, én nem ismerem.
Amire azt mondanám, hogy 2+nál több 3 év alatti lett elnevezve így a körömben, az a Lili, Nolen, Izabelle. De nem jellemző a tucatnevek tobzódása.
Alapból születik 90 ezer gyerek évente, ha abból 500at hívnak Noelnek, Bencének, Emmának, akkor is annyira eloszlik, hogy kicsi a valószínűsége, hogy egy helyen 10 ilyen nevü gyerek lesz a korosztályában.
nálunk az oviban 40 gyerek van összesen. Ebből pont a Noel az, amiből 3 is van.
Bence, Lili, Hanna, Benett, Olivér, Anna 1-1 van, ezek az úgymond tucatnevek még.
Nolen.
7 ismerősöm szült idén fiút, nem viccelek, 5 közülük Nolen.
Szinte nevetséges már.
9-es, felénk is sok fiú született az elmúlt 2 évben, de itt meg egy Nolen sem lett 🤣
Van Olivér, Dávid, Zalán, Máté, Bendegúz, Levente.
Szerintem ezek amugy sokkal gyakoribbak, mint az itt felsorolt Noel, Nolen, mert már 20 éve divatnevek és belőlük tényleg sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!