Miért adnak egy gyereknek divatnevet?
World first problem…
Egyébként van egy tippem: tetszik nekik hangzásra. Ennyi. Se több, se kevesebb.
Az is egy kérdés hogy neked miért fáj, hogy ki mit ad a gyerekének, és kinek milyen névvel kell élnie?
"Az is egy kérdés hogy neked miért fáj, hogy ki mit ad a gyerekének, és kinek milyen névvel kell élnie?"
Muhhahahaha, vagy 2-es! Miért fájna? Tilos megkérdezni, érdeklődni? Neked miért fáj, hogy én erre kíváncsi vagyok?
Mindig is voltak felkapott nevek, ezzel nem lehet mit kezdeni.
Ahogy az emberek változnak, úgy változik az ízlésük is.
Most pl. tombol az USA-imádat, jönnek a Medoxok és hasonlók.
Ezelőtt a szappanopera-nevek mentek (főleg bizonyos etnikumoknál, de nyilván nem kizárólag náluk).
De ha azt vesszük, akkor lehet, hogy évszázadokkal ezelőtt a Lajos meg László is külföldies, kultúridegen hangzású volt, mégis adták :)
Ráadásul most az "ősmagyar" nevek is nagyon divatban vannak, és nekem azok sem tetszenek annyira...
Mert tetszik nekik.
Nekem nagyon tetszik ezer éve a Hanna név, tudom hogy lassan minden 2.lányt így hívnak, de akkor is nagyon szépnek találom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!